Foto bij 20. Starbucks!

sorry dat ik gister niet heb gepost, maar dat betekend misschien vandaag wel 2, maar eerst wiskunde leren! morgen wiskunde pw ):

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (7)

  • RainbowBeef

    zou het fijn vinden als je dit verwijderd

    1 decennium geleden
  • RainbowBeef

    Hij kon zijn droom nooit uitleven. Hij wou fotograaf worden, en hij was mega goed. Alleen, niemand wil een fotograaf hebben die het verschil tussen kleuren niet ziet.

    Ik GA mijn droom uitleven, e n het gaat lukke ook
    "2 grote frappuccino's graag. 1 zonder slagroom, en 1 met." "Op welke naam?" Vraagt de jongen achter de kassa, geïrriteerd. Zodra 1 van zijn mede-collega's heb aanstoot, kijkt hij op en meteen veranderd zijn houding. "Zal ik de koffie's op mijn naam zetten?" Zegt hij met een grote glimlach. Serieus, waarom doet hij zo? Dat soort jongens irriteren mijn echt. Jongens die denken dat ze alles zijn en dat ieder meisje voor hem zal vallen. "Doe maar op mijn achternaam, James." Zegt Oliver. Ik schenk hem een dankbare glimlach. Meteen slaat het humeur van de jongen achter de kassa om, waardoor ik moet lachen. "Dat word dan 10 euro, ik roep je wel als het klaar is." Ik overhandig hem het briefje en loop weg, nadat ik hem nog een glimlach heb geschonken. We moeten een tijdje wachten, en in de tussentijd bekijk ik de jongen achter de kassa. Ik moet eerlijk toegeven, hij ziet er niet slecht uit. "2 grote frappuccino's voor James." Word er door de Starbucks geroepen. Ik loop naar de afhaalbalie en de jongen achter de kassa schenkt me een glimlach en een knipoog. Ik geef Oliver zijn frapuchino, die zonder slagroom, en neem zelf de andere. Ik wil een slok nemen, als mijn ogen vallen op de tekst die op mijn beker staat. Het nummer van die leuke jongen van achter de kassa staat erop geschreven, samen met zijn naam, Hidde. Ik pak mijn telefoon en sla zijn nummer op en stuur hem meteen een smsje.

    ~ Hoe wist je dat die met slagroom van mij was? xx Summer
    - Ik had gewoon zo'n gevoel XHidde

    zoiets zou ik dus nooooit doen, of misschien wel
    oke ik zou het wel doen ;)

    1 decennium geleden
  • zialling

    Hidde is wel heel nederlands heh ^^

    AHAHHI LOVE YOUR STORY DAMN!

    1 decennium geleden
  • pandagirl

    starbuckssss!!!!
    komt er een foto van Hidde??
    snel verder!

    1 decennium geleden
  • BoogieBearrr

    BTW LSkatergirlL heeft pas 1X Starbucks op....
    IK HEB HAAR GEDWONGEN MUHWHAHAHA
    nou ja ze sronk het vrijwillig maarja, ik heb haar laten kennis maken met het heerlijkste drinke evaah!
    WE ALL GOTTA LOVE STARBUCKS <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen