Foto bij (26) Black Veil Brides..

Voor de mensen die hen niet kennen; Black Veil Brides... ;D
cc - Ashley - Andy - Jake en Jinxx (in die volgorde)
Paar liedjes (die ik mooi vind) van Black Veil Brides..
- Saviour
- Rebel love Song
- Fallen Angels

'Ik dacht eraan dat ik weet dat ik jullie zusje ben, maar dat als ik het ooit aan iemand zeg, ze me gek verklaren.' zei ik. Tom knikte.
'Bill en ik hebben daar ook al aan zitten denken, maar Bill zei dat ik er niet over moest beginnen omdat het je misschien zou afschrikken als we over enthousiast waren.' zei Tom. Ik knikte, misschien in het begin wel, maar in een week of twee raakte je snel gewend aan hen, zeker als je toen al bijna een maand bij hen woonde.
'Misschien kunnen we het hier later over hebben, we hebben bezoek. of zijn jullie niet meer geïnteresseerd?' vroeg Bill plots. Ik schrok op, ik weet niet eens waarom. Bill liep af op een groepje mensen, vijf denk ik. Ik deed mijn best om ze niet aan te staren, maar ik denk dat Georg nogal... licht ging over de "lijkt het op TH?" vraag. Dit was iets compleet anders. Ik vroeg me af welke punten dat ze wel gelijk hadden.
'yo!' zei een van de ..jongens. ik glimlachte, Georg legde zijn hand rond mijn middel, nogal dominant zeg.
'Andy Biersack' zei hij terwijl hij zijn lange haar uit zijn ogen schudde.Ik glimlachte.
'Zora' zei ik kortaf. Het leek dom om mijn echte naam te zeggen, die zou hij als amerikaan niet kunnen uitspreken noch verstaan, en als ik mezelf Kaulitz noemde, dan zou ik liegen, dus hield ik het op Zora. Georg stak zijn hand uit.
'Georg Listing.' zei hij met een klein glimlachje. Ik keek naar de andere jongens, ANdy had zich naar Bill gedraaid.
'Andy Biersack, ik ben leadsinger. De rest; Ashley Purdy, Jake Pitts; Jinxx en CC.' zei hij terwijl hij om beurten de jongens aanwees.
'Bill Kaulitz, ook Leadsinger, dat is me broer Tom, Gustav en Georg. Oh ja, dat zijn Zora en Sarah.' zei hij, alsof hij ons vergeten was.
'Ik wist niet dat er Chicks in jullie groep zaten, aangename verrassing.' zei Ashley, ik dacht toch dat hij het was.
'Ah, juist ja. Sarah is Toms aanhangsel en Zora' ik keek hem strak aan. 'Is de vriendin van Georg en mijn kleine zusje...' zei hij braafjes. Georg grijnsde licht.


Ik weet dat de muziekkeuze niet helemaal bij Tokio Hotel past, maar net zoals TH en CB vind ik dit een superband... dus...
No hatefull comment down there.. ;D (Zoals sommige het zeiden; ik ben de schrijfster.. ;D) Trouwens de meerderheid van de stemmen (alle mensen die kozen voor een groep) gingen naar BVB. ;D

Reageer (10)

  • Inifinity

    Nice .... (flower)

    1 decennium geleden
  • darksunside

    BVB en TH dat is echt een geweldige combinatie(K)

    1 decennium geleden
  • XTokioHotelXLov

    verderr pleasee :D

    1 decennium geleden
  • FallingFaith

    jee!!!!!!!
    please snel verder!!!(yeah)

    1 decennium geleden
  • Zwabber

    omg bvb <3333
    Cc+Andy = candy
    Cc+Ashley = cash
    Cc+Jake = cake c:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen