"Ik weet het maar ik heb erg slecht geslapen en ik ben hierheen gelopen." zei Niall, "oh hoe komt het?" vroeg ik. "Ik heb de hele nacht liggen woelen en draaien. De andere sliepen zelfs nog toen ik wegging" legde hij uit, "hoe komt het dat je lag te woelen dan?" vroeg ik nieuwsgierig terwijl ik nog 2 koffie bestelde om mee te nemen. "ik heb geen idee, maar kan ik met jou meerijden?" vroeg Niall, "natuurlijk, geen probleem" zei ik. We reden naar de studio en zongen onderweg luidkeels mee met de radio, tot ik gebeld werd.
F: "Hey Zayn, ik heb je koffie hoor" 
Z: We zijn wat later, we kunnen Niall niet vinden en hij heeft zijn mobiel hier gelaten.
N: Ja inderdaad die was ik vergeten, kan je hem meenemen?
Z:What the hell?
F: Ik kwam hem tegen in de Starbucks dus ik bood hem een lift aan.
N: Ik was vroeg wakker en had trek, maar jullie sliepen nog.
Z: en dan kan je niet even wachten? Jongens Haz had gelijk, hij was eten.
F: Ik zie jullie dan zo wel jongens, ik ga even een chocolademuffin van Niall proberen af te pakken.
Z: Heel veel succes daarmee...

"Niall mag ik alsjeblieft een muffin van je, ik heb onwijs honger" Vroeg ik lief, "eh, nou... Oké is goed hier" zei hij. 
We stapten de auto uit en leunden er nog steeds pratend tegen aan, ik pakte de muffin die ik van Niall gekregen had en begon met eten.
Ondertussen kwamen de jongens al aangeraasd en sprongen de auto uit. "Hoe is dat je gelukt?" vroeg Zayn al wijzend naar de muffin, "lief vragen" lachte ik en de jongens keken Niall en mij erg raar aan.
"Goedemorgen schat!" riep Marc die voorbij kwam lopen, "Hey knapperd!" lachte ik, "Wat ben jij vrolijk, de date ging goed zo te merken" zei ik, en Marc knikte vrolijk. "Ik zie jullie zo" riep hij terwijl hij naar binnen liep, "hier, je zult het nodig hebben" zei ik tegen Zayn terwijl ik hem zijn koffie aangaf.  

Om half een waren Zayn en ik kapot, Marc was een schat van een gozer, maar als hij vrolijk was was hij nog drukker dan  normaal.
"Lunch?" vroeg ik Zayn,  "ik dacht eerder aan een middagdutje" lachte hij en samen liepen we naar de parkeerplaats.
Liam stond al buiten op ons te wachten, de andere hadden nog geen pauze. 

"Hebben jullie de samenwerking al besproken met jullie manager?" vroeg ik onder het eten, "nee dat wilden we van de week gaan doen om eerlijk te zijn" zei Zayn. " oh mijn manager is er al achter aan." lachte ik, "dan is het makkelijker" meende Liam.
Een paar handtekeningen en foto's later hadden we onze lunch op en zaten we weer in de auto terug naar de studio, "eet je vanavond weer mee?" vroeg Liam, "ja gezellig" antwoordde ik.
L

Reageer (1)

  • Celin

    NIALL DEELT ZIJN ETEN? AANVALLUUH!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen