Foto bij || O28

||Hogwarts

||Draco||


Langzaam werd ik me bewust van mijn omgeving en ik rekte me eens goed uit. Onwillig om eruit te gaan kroop ik nog wat verder onder de dekens en ik krulde me op als een luie kat. De warmte omsloot mijn lichaam, ik gaapte en ging liggen wachten op het moment dat mijn wekker zou gaan. Ik wachtte, wachtte en wachtte. Ik begon me net af te vragen hoelang het nog ging duren toen er op mijn deur werd geklopt. Eerst rustig, enkele seconden erna wreder. Nors gooide ik de dekens maar van me af. 'Ja ja rustig man. Het is hier geen strafkamp.' Riep ik tegen de dichte deur. Wat snapte Blaise niet aan zijn instructies een simpel ontbijtje klaar te maken. Het kon toch niet zo moeilijk zijn dat hij nu om een gebruiksaanwijzing kwam vragen. Ik slofte naar de deur en trok deze open terwijl ik me alweer omdraaide. 'Ik heb je toch gezegd dat je gewoon een appel op haar bord moet leggen. Van mij weet je wel wat ik eet dus dat kan nooit moeilijk zijn.' Tierde ik terwijl ik naar mijn kast liep. Ik griste er schone kleren uit en liep naar de wastafel. De deur stond nog steeds open zag ik vanuit mijn ooghoeken. 'Kom binnen en doe die deur dicht. De hele afdeling hoeft me niet in mijn boxer te zien.'

Nadat ik het geluid van een dicht slaande deur had gehoord, bukte ik me over de wasbak en gooide een flinke lading koud water in mijn gezicht. Daar werd ik normaal gesproken goed wakker van maar ik had het idee dat ik dat vandaag niet perse nodig had. Ik voelde me uitgeslapen en fris als een hoentje. Terwijl ik overeind kwam en naar de handdoek graaide wierp ik een blik in de spiegel, om me vervolgens met een ruk om te draaien. Voor me stond Aurora, haar ogen gefascineerd op mijn lichaam gericht en een blos op haar wangen. Normaal gesproken kon het me niet schelen als iemand me in mijn boxer zag, maar ik kwam net uit bed en mijn nachtelijke jongens kwaaltje was nog niet gezakt. Ik griste de handdoek van het haakje en drukte deze beschaamd tegen mijn kruis. 'Aurora! Wat doe je!' Riep ik door de kamer met een verraderlijk hoge stem. Dit was absoluut niet een goed moment om haar hier in mijn kamer te hebben. Het was blijkbaar nog niet genoeg over haar te dromen, nee hoor daar stond ze dan, onbeschaamd naar me te staren en met die verleidelijk blos op haar wangen. Ze wees een beetje beduusd naar de deur en toen naar mij. 'Je zei dat ik binnen moest komen.' Hakkelde ze.

Ik zuchtte om mijn eigen stommiteit, voelde het water van mijn gezicht over mijn borst druipen, maakte aanstalten het weg te vegen met de handdoek maar bedacht me net op tijd weer. 'Zou je even..' Ik maakte een draaiend gebaar met mijn vinger en ze draaide zich langzaam om, met nog steeds die gefascineerde blik in haar ogen. Ik droogde mijn gezicht snel af, draaide me om en griste mijn broek van de grond. Toen ik hem weer aan had draaide ik me weer naar Aurora, om er achter te komen dat ze op nog geen twee centimeter van me vandaan stond, haar ogen strak op mijn gezicht gericht en haar lippen iets van elkaar. De sfeer in de kamer sloeg in een klap om en ik voelde het verlangen hoger oplaaien als ooit tevoren.

Reageer (17)

  • Assietje

    Is dit een droom??

    9 jaar geleden
  • ALPHABEATT

    YEAAGHH

    1 decennium geleden
  • IchigoSan

    Oooooew ;D snel verder! I really want to know whats going to happen!

    1 decennium geleden
  • Gafford

    Hihi, awkwaaard ;)

    1 decennium geleden
  • VernisAvis

    hahaha! dat met draco en dat water deed me echt denken aan die scène in the halfblood prince

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen