Foto bij || O29

||Hogwarts

||Winter||


Het plan was simpel geweest. Verwijder de herinnering, breng hem in een roesje, leg hem in zijn bed en ga na het eerste lesuur naar hem toe om hem te vertellen dat hij zich heeft verslapen. Ik zou nu de verontwaardigde dame moeten spelen, die hij had laten zitten voor het ontbijt. Maar hoe had ik ooit kunnen weten dat ik hem hier in enkel zijn boxer aan zou treffen. Nou ja natuurlijk had ik dat kunnen verwachten want het was logische dat Nathaniël hem niet met kleren en al in bed zou leggen. Maar ik had niet kunnen verwachten dat hij de deur zou openen met enkel dat aan en dat ik dan vervolgens zou reageren als een uitgehongerde hyena die een karkas zag liggen.

Ik had zoveel half naakte jongens en ontblote bovenlijven gezien, maar nog nooit had zo iemand me aangetrokken alsof ik een bij was en hij de honing. Bij iedere beweging zag je de spieren en pezen onder zijn huid bewegen, de blokjes op zijn buik waren subtiel maar zeer zeker aanwezig en de blonde haartjes die vanaf zijn navel in zijn broek verdwenen zagen er zacht uit. Ik zou zo graag gewoon mijn hand uitsteken en zijn huid aanraken, om erachter te komen of het ook daadwerkelijk zo zacht aan zou voelen als ik stiekem hoopte. Maar iets weerhield me. Ik was bang voor zijn reactie, want hiervoor was het telkens mis gelopen als er zo'n moment was. Ik was bang dat hij niet op die manier met mij van doen wilde hebben, plus ik was diep van binnen als de dood. Nog nooit was ik intiem met iemand geweest, niet eens zo iets simpels als een kus. Wat als ik mezelf voor schut zette, heel slecht was of gewoonweg dicht zou klappen als het er op aan kwam. Of wat als ik het niet fijn vond. Of wat als hij het niet fijn vond.

De gedachten bleven door mijn hoofd razen en verdoofden de rest van mijn lichaam, waardoor ik gewoon stilletjes voor hem bleef staan, niet begrijpend dat ik mezelf ooit in mijn hoofd had gehaald dichter bij te komen. Maar ik hoefde verder ook niets te doen want hij deed een klein stapje naar voren en stond daardoor bijna tegen me aan. Mijn lichaam ontspande geheel en mijn ingehouden adem ontsnapte gepaard met een verlangende zucht. Zijn voorhoofd werkte een lichte druk uit op die van mij en hij stond met zijn hals iets gebogen om dat te bereiken. Hij keek me schuin aan vanonder zijn pony, die lichtjes mijn huid kietelde, en zijn adem streek langs mijn gezicht. Mijn tong schoot kort naar buiten en bevochtigde mijn lippen, een reflex ontstaan vanuit zenuwen. Het deed hem verleidelijk dichterbij komen. Ik wachtte op het moment dat we onderbroken zouden worden maar dat kwam deze keer niet, besefte ik toen ik zijn lippen plots tegen die van mij voelde. Het was een vreemd gevoel om zo beroerd te worden. Hij was voorzichtig, afwachtend en nieuwsgierig. Zijn zachte, warme lippen voelden aangenaam en ik drukte die van mij als vanzelf dichter tegen die van hem.

Dat leek voor hem een aansporing te zijn want plotseling voelde ik zijn armen zich om mijn middel sluiten en hij trok mijn lichaam tegen dat van hem. Ik bracht mijn handen omhoog om mijn evenwicht te bewaren en legde ze automatische op zijn naakte borst. Het contact van onze naakte huiden was sensueel en deed mijn hart sneller kloppen. Hij leek niet te merken hoe koud ik was, al voelde zijn huid voor mij als een kachel. Zonder er bij na te denken liet ik mijn lippen iets wijken en dat was voor hem een uitnodiging. Zijn tong streek licht langs mijn lippen alvorens contact te zoeken met die van mij. Dit veroorzaakte zo'n heerlijk gevoel in mijn binnenste dat ik bang was mezelf eraan te verliezen. Nog nooit had ik me zo goed gevoeld. Vol overgave zoende ik hem terug, niet langer bang dat hij me af zou wijzen.

Reageer (9)

  • Histoire

    Ik vind ze echt een goed koppel.

    7 jaar geleden
  • CCK

    Ik lig naast Dubai in een graf
    SNL VERDEER

    1 decennium geleden
  • Aestate

    @Dubai got the same xD

    1 decennium geleden
  • balmientje

    OOO leuk verhaal ben benieuwd !!!

    1 decennium geleden
  • magiclove

    snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen