Foto bij Per vliegtuig

Als je het hoofdstuk gelezen heb zet dan een reactie!!! Plies???

Er loopt een man binnen. Hij is groot en fors. Hij heeft allemaal littekens op zijn gezicht. Hij kijkt boos jouw kant op. Hij loopt naar je toe en hij tilt jou kin op met een vinger. "Zo dus jij bent Sindy?" Hij zit met zijn vinger vlakbij jou mond. Je probeert het maar gewoon. Je bijt hard in zijn vinger. Er loopt bloed uit."Vuile bitch!!! " Roept hij kwaat en hij geeft je een klap in je gezicht. Hij loopt boos weg en loop naar een tafel toe. Op die tafel licht een spiegel. Hij pakt de spiegel en loopt weer naar jou toe. "Kijk is!!! Niemand zal je meer herkennen!!!" En hij lacht gemeen. Je kijkt in de spiegel en ziet een verminkt meisje. Je zit onder de littekens en bloed. Je durft niet meer naar je zelf te kijken. Het is te erg. Ik zie er niet uit denk je bij je zelf.
"Jan doe haar ff ander kleren aan." Jan loopt naar je toen. Hij heeft de hele tijd alles gevolgd uit een hoekje van de kamer. Hij heeft een tas vol met kleren in zijn hand en gooit het in jou richting. Hij snijd met een mes het touw door, wat om jou handen en voeten zat en loopt de kamer uit. "Kleed je aan en ik kom over 7 min weer kijken" Hij loopt naar buiten en je hoort hoe de deur op slot gedraaid wordt. Je kijkt in de tas. Je zoek de geschikt maat uit en kleed je om. Als je je oude kleeren heb op gevouwen komt Jan binnen. "En waag het niet om een streek met me uit te halen. Je luister naar me en anders gaat je moeder er aan en jij er bij." Je knikt beangstigend. Je loopt achter Jan aan. Je wordt geblinddoekt en ze duwen je waarscheinlijk in een auto.

Je weet het niet, maar het leek op 25 min later,dat de auto gestopt is. Je blind doek wordt afgedaan en je kijk rond. Waar ben ik?



Zet weer een reactie en ik zal het vervolg gaan activeren. Reactie reactie!!!!! Hahah spannend(yeah)

Reageer (3)

  • daredreaming

    :(:(
    Hij is super spannend en super zielig;)
    kga snel verder lezen!!

    1 decennium geleden
  • damnshinoda

    :| tochh vind ik het opeens best eng wordenn :P

    1 decennium geleden
  • nerveus

    Yheeeeeeee!!! Verder! :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen