Foto bij chapter 89: The real meaning behind the Absols

hier is de link naar de tekeningen van Yassup
http://oi48.tinypic.com/m75jf5.jpg
normaal gesproken zou ik beter en origineler tekenen maar ik heb het druk,da's ook de reden dat ik niet geschreven heb.ik sta op school niet zo heel goed ik moet echt vakken gaan ophalen anders kan ik waarschijnlijk nie over -_-'
anyway ik hoop dat jullie het hoofdstu kene beetje leuk vinden ik vind hem zelf namelijk iets minder maar oke...

Treyson rende door het bos achter Absol aan.Dat was moeilijker dan verwacht want Absol was heel snel en Treyson raakte hem al snel kwijt. Treyson bleef rechtdoor rennen en kwam uit bij een rivier waar hij aan de overkant heel kort een witte schim had gezien.De rivier raasde hard onder de fragiele houten brug.Absol moet aan de overkant zijn. Dacht Treyson,hij moest en zou bewijs vinden dat Absol niet voor ongeluk zorgt.
Treyson aaide over Sandshrews koppie en tilde hem op zijn schouder omdat Sandshrew natuurlijk niet in de beurt van het water wilde komen.
'Maak je geen zorgen Sandshrew,ik zal zorgen dat je niet in die rivier terecht komt.' Stelde Treyson zijn maatje vriend gerust en stapte op de brug af.Treyson stond op de brug en keek op.Aan de overkant zat Absol voor de brug.
'Absol...' Mompelde Treyson opgelucht en deed een stap dichterbij.
'ABsol!!!!' Gromde de Absol en liet zijn tanden zien.
'Ik doe je niets maar je maar geen zorgen.' Zei Treyson en deed nog een stap.Treyson voelde hoe de brug begon te kraken en heen en weer schudden op zijn houten palen.
'Absol!' Riep Absol en gooide zin hoofd naar links.Een stoot van lucht raakte Treyson. Treyson vloog achterover en schraapte met zijn rug over de bosgrond voor de brug.
'Arg..' Kreunde Treyson en ging zitten.
'Ben je oke Sandshrew?' Vroeg Treyson meteen.
'Sandshrew.' Antwoorde Sandshrew en liet merken dat hij oke was.Treyson keek naar de overkant.De brug was ingestort.Beide zijden stonden schijn omlaag het water in en drijfhout stroomde met de stroom mee.Absol stond op zijn helft van de brug.


Treyson liep naar de kant van dr brug en greep de overgrbleven houten leuning vast en liet zich langzaam zakken totdat hij op dezelfde hoogste was als Absol.Treyson strekte zijn hand uit.
'Die sonic boom was om bij te redden niet?' Merkte Treyson op.Absol keek naar Treyson,dit was de eerste keer dat iemand snapte wat hij deed.
'Ik begreep het Absol. IK ben niet bang, laat me je helpen. Laten we bewijzen dat je geen ongeluk veroorzaakt.' Zei Treyson. Absol keek diep in Treysons ogen en zag dat hij het meende. Maar Absol wist niet goed wat hij moest doen.Was dit echt?Een mens die mij gelooft,dat is nog nooit gebeurt? Ik ben zo vaak verraaden maar deze jongen...Hij is anders...Kan ik hem vertrouwen?
'Ik snap het al je me niet vertrouwd maar...' Voordat Treyson zijn zin kon afmaken werden er duidelijke stemmen hoorbaar in het bos. De groep mensen kwamen dichterbij.Absol sprong van de brug af en rende weg het bos in.Vlak daarna verscheen de groep mensen bij de brug.
'He jij! Jij zoekt die Absol toch,waar is hij?' Riep de man waarmee Treyson al eerder een aanvaring had,genaamd Jack.Treyson zat nog op de brug en Jack zag hoe Treyson's schouders begonnen te schudden.Niet van verdriet maar van woede.Treyson draaide zich om en sprong voor de groep.
'Als jullie niet waren gekomen zat hij nu nog bij mij,hier! Jullie komen luid schreeuwend hier naartoe en denken dat ik vertel waar hij naartoe is?Zijn jullie gek?! Nooit maar dan ook nooit zou ik jullie helpen!!!' Schreeuwde Treyson,draaide zich om en sprong op de andere helft van de brug.Hij klom omhoog en rende de richting op waar ABsol ook naartoe was gegaan.Na een tijdje te hebben gerend zag Treyson naast zich een flits.Treyson keek naar links en zag Winona naast hem rennen.Boven hem vloog een Swellow die Winona in haar pokeball deed.Treyson keek weer voor zich.
'Ik wil net als jij de Absol's reputatie redden.' Zei Winona.
'Ik had het je ook niet vergeven dat jij als gym leider dat niet zou doen.' Zei Treyson serieus,draaide zijn hoofd naar Winona en grijnsde.
'Ik ben al een tijdje bezig met de mensen te vertellen dat ze de Absol's hier met rust moeten laten.Ondertussen is zijn er nog amper Absol's over hier omdat ze naar andere gebieden vertrekken.' Zei Winona.
'Waarom luisteren ze dan niet?' Vroeg Treyson en sprong over een slapende Linoone.
'Weet je,er zijn 2 legendes over de Absol.De eerste is dat ze de brengers van het kwaad zijn.En dat al het ongeluk door hen veroorzaakt wordt.De tweede legende verteld dat de Absol's over ons waken en dat ze ons waarschuwen als er iets gevaarlijks gaat gebeuren.Ik zelf geloof in de tweede.' Vertelde Winona.
'Legende twee is ook mijn keus maar waarom kiest iedereen dan voor de eerste?' Reageerde Treyson.
'De mens heeft nou zo een aanleg om wantrouwig te zijn vandaar.' Antwoorde Winona en zag dat Treyson opeens naar echts keek.
'Daar!' Riep Treyson en rende naar rechts gevolgt door Winona.Absol stond op Treyson te wachten en keek wantrouwig toen hij Winona zag.
'Het is goed Absol.Ze hoort bij mij.' Riep Treyson terwijl ze aan kwamen rennen.Absol gaf een korte knik,draaide zich om,en rende verder het bos in.
'Nee he daar gaat hij weer.' Zei Winona.Treyson schudde zijn hoofd.
'Hij rent niet weg.Hij leid ons.'
Winona keek naar Treyson.Die jongen...hij voelt pokemon zo goed aan.Treyson en Winona kwamen uit op een iets wat open plek met een kleine houten dam en rustig beekje.Treyson zag meteen wat er aan de hand was.
'De dam!Hij staat op barsten!' Riep Treyson en wees naar de scheur in het hout.
'Dat niet alleen...' Begon Winona geschokkeerd. 'Het water zal Fortree City overspoelen en niets overlaten.'

Dam staat op barsten,als het water eenmal op zijn weg is zal hij allse op zijn pad verwoesten inclusief Fortree City.Wat nu te doen?

Reageer (3)

  • Pkmnfan

    Coool;D

    1 decennium geleden
  • ShadowNight

    Maak niet uit hihi
    dooor

    1 decennium geleden
  • Amami

    Ik weet niet meer welke episode het was, maar zoiets was er ook in de anime.
    snel veder :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen