Foto bij Vertrekhal. Daar gebeurt het allemaal.

Zet een reactie onderaan elk hoofdstuk. Dank u

Je kijkt om je heen. Je staat voor de ingang van het vliegveld Schiphol. Je loopt achter Jan aan naar binnen. Jullie checken in. Ze hadden het pasport dus al vervalst. Zonder problemen komen jullie bij de winkels. Jan verliest je geen moment uit het oog. Je mag shoppen van hem. Hij geeft je 150 euro. Daar moet je het mee doen zegt hij. Je loopt de parfum winkel in. Dat kan je wel gebruiken. Je bent 4 dagen niet in bad geweest. Maar het voordeel is dat niemand dat ruikt door die nieuwe kleren die je aan hebt. Je loopt het winkeltje binnen en ziet dat er een aanbieding is. 2 flessjes parfum voor 20 euro. Een koopje. Je kiest er 2 uit en koopt ze. Je ziet ook hele leuke kleding winkels, en schoenen winkels mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Je ziet een te gek paar all stars liggen. 80 euro. Je koopt ze je hebt nu nog 50 euro over. Je zal het maar bewaren voor wat te eten en drinken in het vliegtuig. Je hebt gister droog brood gekregen en 1 glas water maar meer ook niet.

"Jan ik ben klaar met winkelen, zullen we naar de vertrek hal gaan???" "Ja kom mee" Je loopt weer achter Jan aan. Je begint dit hele gedoe normaal te vinden. Maar dat komt om dat je je normaal moet gedragen anders gebeurt er wat.

Een maal in de vertrek hal gaan jullie zitten op de bankjes. Het is koud en je krijgt Jan's jas aan geboden. Dankbaar pak je hem aan. De intercom gaat aan. Je hoort dat jullie moeten instappen. Als je opstaat hoor je Jan roepen: "Sindy rennen naar buiten door die deur." Je rent zonder te weten wat er aan de hand is. Jan rent achter je aan. Je rent de brand trap af naar beneden. Je struikel over de lange jas van Jan en valt verder van de trap. Jan raapt je op en jullie rennen verder. Je komt aan bij een prive vliegtuig. Jan rent er naar binnen en bedreigd de piloot met een pistool. Hij wijst eerst naar jou "ga zitten!!!" En dan naar de piloot. "Op stijgen!! Nu!! Of ik knal je neer!!" De piloot laat het prive vliegtuigje klaar staan. 10 seconden later begint het vliegtuigje snel te rijden. Als hij zijn top snelheid heb bereikt komt hij van de grond af.


Wil je weten wat er na dit hoofdstuk gebeurd? Schrijf snel een reactie hieronder en lees het volgende verhaal!!!!

Reageer (2)

  • daredreaming

    Is jan ineenkeer half goed geworden(A)

    1 decennium geleden
  • nerveus

    Jan is goed! Zijn Jas is ook mooi!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen