Foto bij ``52``

'wat vind je ervan?' ik kijk in de spiegel en begin te grinniken. Ik had een kort rokje aan en daarboven een top. Snel kijk ik naar mijn schouder. Hunting bunny legt haar hand op mijn schouder. 'ik heb je litteken verborgen' een dankbare glimlach.’hoe gaat het met je moeder?’ ik zucht en draai me naar Hunting bunny om. ‘ze is meegenomen’ hunting bunny buigt in respect. ‘daarom reis je?’ ik knik en ga weer naar de spiegel staan. ‘je moeder en ik hebben wat besproken’ Ze haalt mijn haar los. ‘er is een ritueel, wat ik vanavond kan uitvoeren.’ ze drukt met haar hand op mijn litteken. ‘waar is het goed voor?’ ze haalt een boekje uit haar zak. ‘ze heeft hem zelf ontworpen, hij moet er voor zorgen dat je beschermd bent tegen demonen, en andere wezens die jou wond erg interessant vinden’ ik knik. ‘doet het pijn?’ ze haalt haar schouders op. ‘ik zou het niet weten’ zegt ze zacht. De andere vrouwen komen weer binnen met potjes met allerlei verschillende kleuren erin. 'nu alleen nog de schilderingen.' een koude kwast wordt op mijn buik gezet en begint te tekenen.

het volgende deel kan vol zitten met spelfouten enzo. dat komt omdat ik hem op mijn ipod heb geschreven en niet heb kunnen controleren, sorry daarvoor :X

Reageer (2)

  • Paddo

    Nice!! :) Snel verder!! Maakt niks uit als er spelfoutjes in zitten, ik maak die zelfs met een laptop of computer ;)

    1 decennium geleden
  • Deetje1991

    Door ^^ dat probleem van spellingfouten heb ik ook soms, schijf vanaf mijn iPhone. Maar dan zet ik autocorrectie aan en dan doet hij het weer goed (Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen