ah, laten we er nog een portie drama bijdoen .. waarom niet?? ^-^

Succes aan iedereen die -zoals ik- gedoemd is met Examens!! ;D

'Sacha, rustig aan, wat is er aan de hand?' vroeg ik zacht. Het verbaasde me dat hij zo boos was, hij had zijn wilde momenten maar dit was ik in tien jaar niet tegengekomen. Ik dacht eerst dat hij onder invloed was van een andere vampier, een wansmakelijke grap van Leliël, maar dat leek me een beetje vergezocht. Akshay legde zijn hand op de schouder van zijn tweelingbroer, maar Sacha schudde die er meteen weer af.
'Is het waar wat Tonia vertelde?' vroeg hij, nu iets specifieker.
'Wat heeft Tonia gezegd? Of is het de bedoeling dat ik het uit je hoofd moet vissen?' vroeg ik kortaf. Om eerlijk te zijn was ik geen echte Fan van Tonia, ze sprong weg als ik nog maar in de kamer kwam, deed geen moeite om ook maar met iemand anders dan Sacha -en heel soms Akshay- om te gaan... Plus het feit dat ze me absoluut niet wou vertellen, aan niemand, waarom ze zo bang van me was, begon me te irriteren na een paar jaar. Maar Sacha hield van haar, dus liet ik het voor wat het was.
'Tonia.. ze...ze..' hij kwam niet uit zijn woorden en dat was niet zijn gewoonte, hij was goed met woorden.
'Tonia heeft ons verteld waarom ze bang is van je. Ze denkt dat jij het was die haar veranderde, maar blijkbaar is het er nogal..wreed en bloederig aan toe gegaan.' sprong Akshay zijn broer bij. Ik knipperde met mijn ogen. Wat beweerde ze?
'Je vergeet verschrikkelijk pijnlijk ook nog, broer.' snauwde Sacha. Ik deed mijn best om rustig te blijven, Felix merkte het en sloeg zijn arm om mijn middel.
'Als je zegt ons, wie bedoel je dan?' vroeg ik, in de hoop om mezelf een beetje te kalmeren zodat ik niet uitvloog tegen een van mijn kinderen om wat Tonia beweerde.
'Sacha, Jinx, Venna, Nessie, Jake, Embry, Seth.. en ga zo maar door.' zei Akshay. Ik zuchtte en liep naar de troonzaal, dat leek me het makkelijkste.
'Betekent dit dat ze gelijk had? Je lijkt het niet te ontkennen.' zei Sacha kwaad toen hij achter me aankwam. Ik zuchtte weer.
'Sacha, kalm aan. Ik zweer je dat ik dat meisje met geen vinger heb aangeraakt, ik had haar niet eerder gezien dan tot het moment dat jij haar het huis binnenbracht, ik hoop dat je dat nog weet. Hoe zou ik haar dan veranderd hebben?' Felix hand om de mijne verstrakte een beetje. Het was een duidelijk sein, ik moest zelf rustig blijven. het goeie voorbeeld geven.. het was verdorie niet gemakkelijk.
Ik ging op mijn troon zitten, Akshay snapte wat de bedoeling was en riep de rest. Ik probeerde geduldig te wachten terwijl Sacha me vanaf de andere kant van de zaal boze, wantrouwige blikken toewierp.
'Sacha, rustig aan, het is en blijft je moeder.' zei Felix plots, blijkbaar was hij het vuileblikkenspelletje beu. zijn hand ging over mijn arm, een soort geruststellend gebaar, maar het hielp niet veel.
'Miss Elisabeth? De Cullens en Dagmar zijn terug.' zei Gregory vanuit de deuropening. Ik knikte.
'Kan je hen vragen hierheen te komen, en Marcus, Aro en al de rest..' zei ik met een handgebaar, waarna Gregory vertrok.

Reageer (6)

  • BloodySky

    nu word het leuk xD

    Snel verder (H)

    1 decennium geleden
  • Altaria

    Oeh het wordt spannend!! Snel verder!!! Succes met je examens!!

    1 decennium geleden
  • harryisnietecht

    Ik heb het idee dat dit iets wereldschokkend wordt, of niet? Snel verder, love Lily (H)(K)

    1 decennium geleden
  • Sofieeeke

    VERDER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I (H) your story

    1 decennium geleden
  • oomsjes16

    Snel verder(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen