Foto bij XXIII. Solving problems..aGain?

Deze heeft eigenlijk niets te maken met het deeltj, maar wel een leuke foto ;D

De Cullens en de Volturi leden kwamen op hetzelfde moment binnen als mijn kinderen, die veel minder blij waren om me te zien. Tonia liep schuchter achteraan en liep meteen naar Sacha, die beschermend voor haar stond.
'Is er een nieuw probleem?' vroeg Carlisle onzeker. Ik zuchtte.
'Tonia beweerd dat Elizabeth diegene is die haar veranderd heeft, op een nogal brutale manier.' zei Felix nog voor ik iets kon zeggen.
Alle ogen waren nu gericht op het schuchtere meisje achter in de zaal.
'het is zo.' mompelde ze stil, Sacha probeerde haar te sussen. Dagmar kwam naast me zitten, Marcus, Aro, Tristan en Caius keken toe vanaf de zijkant en de Cullens waren verspreid door de zaal.
'Tonia, als je zo vriendelijk zou willen zijn om mij te vertellen wat je mijn kinderen ook hebt verteld.' zei ik zacht. Tonia keek geschrokken op bij het horen van mijn stem. Sacha schudde zijn hoofd.
'Het koste haar zo'n moeite om ons in vertrouwen te nemen, waarom zou ze hier dan voor de hele zaal...' ik zuchtte terwijl Sacha zijn deel zei.
'Sacha, ik zeg je dat ik haar niets heb aangedaan, maar als ze het me niet eens wil zeggen... Denk eens na; we weten nog maar net hoe sterk onze tegenhangers zijn.. stel dat het een truc is.' probeerde ik. Carlisle dacht er even over na en keek naar Edward, die knikte.
'Ze hoeft het niet te vertellen;' begon Edward. 'Jij, Aro of ik kunnen het uit haar hoofd halen zonder dat zij er last van heeft.' zei hij. Ik knikte. Tonia sperde haar ogen open en zette een stap achteruit.
'Edward, misschien is het beter als Aro en ik het doen, voor jou kunnen er gemakkelijk dingen achtergehouden worden en dan moet ze er weer aan denken, wij kunnen het te weten komen zonder dat ze er aan moet denken. Ze voelt het niet eens.' legde ik uit, of dat probeerde ik toch. Sacha keek naar mij en dan naar Tonia.
'het zal je geen pijn meer doen.' zei hij zacht, waarna hij kortaf knikte in mijn richting.
'Aro doet het, jij niet.' bromde hij. Ik knikte. Aro keek op, gespeeld verbaast dat hij erin betrokken werd. Carlisle leidde Tonia weg naar de meer huiselijke kamer waar hij haar op de bank liet neerliggen.
'Eigenlijk is dit nergens voor nodig.' zei Aro kortaf, maar aan Carlisle's gezicht was het te merken dat het nodig was voor Tonia.
Aro plaatste zorgvuldig twee vingers op TOnia's voorhoofd, die gespannen haar ogen sloot. Aro deed zijn best om niet te glimlachen, iets wat Sacha duidelijk irriteerde. Zodra Aro Tonia losgelaten had, nam ik zijn hand vast om alle "gegevens" zelf te kunnen zien. ik liep terug naar de troonzaal om Tonia's én Aro's gedachten van elkaar te kunnen scheiden, en Tonia's gedachten te bekijken. Het eerste dat ik opving, was een grote hoeveelheid bloed. Ik trok geschrokken mijn neus op. Ik merkte dat Edward de ruimte binnen kwam.
'Vind je het erg als ik mee..luister, Princess?' vroeg hij beleefd. Ik zuchtte. 'Ik ga je niet tegenhouden. En stop met me Princess te noemen, ik kan er niet tegen.' mompelde ik stil terwijl ik mijn handen tegen mijn slapen drukte en terug ging in Tonia's gedachten...


@graystar; bedankt
@Florreke; had je wat anders verwacht dan? ^-^
@bloodysky; wees maar zeker... ;D

Reageer (7)

  • lisaasil11

    i want to know!!!
    snel verder

    1 decennium geleden
  • Sofieeeke

    IK WIL HET WETEN X DUS SNEL VERDER X

    1 decennium geleden
  • BloodySky

    Is ze het nu geweest of niet? I wanna know! Al denk ik dat ze het niet is natuurlijk!
    snel verder (H)

    1 decennium geleden
  • harryisnietecht

    En nu weten we het nog niet... *frustatie* maar wel leuk :Y)

    1 decennium geleden
  • Altaria

    Super cool snel verder je verhaal is zo leuk!!!!!!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen