Foto bij Soixante-neuf.

Soixante-neuf

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • FollowDreams

    Snel verder !(:

    1 decennium geleden
  • heycatnipp

    jij schrijft zo goed hea.

    1 decennium geleden
  • T0RRES

    Ik hoop dat je snel verder met dit verhaal gaat!

    1 decennium geleden
  • ZeroGravity

    Ik weet niet waarom ik het al zo lang verzuimd heb om een reactie te plaatsen of daar überhaupt een reden voor te geven, maar nu kom ik je even vertellen hoe verschrikkelijk schuldig ik me voel omdat ik dat gedaan heb en hier ben ik natuurlijk ook om je weer een reactie te geven. En dat voortaan gewoon weer te doen. Waarschijnlijk. nee, ik zou echt niet weten waarom ik dat al zo lang niet heb gedaan.
    Ik heb nog altijd zo'n ongelooflijk zwak voor dit verhaal, en nu het allemaal nog meer uit de hand loopt wordt dat vreemd genoeg alleen maar groter. Omdat ik nu telkens nog meer uitkijk naar een nieuw deel om te weten hoe alles verder moet. Want het was zo niet chill om erachter te komen dat Ella, nu ze eigenlijk gelukkig was, helemaal niet zo gelukkig was.
    En dat Harry alles moest verpesten. Kind of. Of misschien niet verpesten. In ieder geval problemen in haar leven slingeren. [dit is allang niet grammaticaal correct meer en eerlijk gezegd, deed ik daar ook geen moeite voor, sorry x)]
    Ella is echt een sterk personage. Ich meine, álle jongens in heel One Direction vinden haar geweldig. Niall is dan misschien de enige die geen crush op haar heeft of heeft gehad. Ze wéét goedbeschouwd dat ze een soort van Yoko Ono voor One Direction aan het worden is -en toch. ik weet niet. Blijf je haar menselijk en logisch beschrijven. Ik kan me nog steeds in haar inleven en toch net niet helemaal, en ondanks de abnormale druk die dan op haar rust en die ze moet voelen, wordt ze geen abnormaal karakter. Dat vind ik zo goed van je gedaan.
    And I still love your writingstyle, as you know. Ik merk trouwens ook dat die steeds beter wordt doorheen het verhaal, which is awesome en heel erg leuk om te zien.
    En. het plot. is simply brilliant.
    Dat ik dat nu allemaal even gezegd moge hebben. Undjetztkudo en computerscherm kapotknuffelen omdat ik zoveel van dit verhaal houd. Amen.
    <3

    1 decennium geleden
  • Boulevard

    Ga verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen