Foto bij Protection eighty-seven.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (11)

  • FxckNiall

    Hazz is vrolijk.

    Je merkt het aan zijn ge-‘marshmallow’

    1 decennium geleden
  • Martha1Dx

    Maar hoe in hemelsnaam combineerde je Liam en Cynthia zonder dat het als een besmettelijke ziekte klonk? Lynthia? Ciam? God, dit was best moeilijk. Misschien moest ik ze maar gewoon de Cuties noemen. Omdat ze zo ongelofelijk schattig zijn. Like duh.
    Anyway, de dokter was nu bij Louis. Onderzoek en zo. Want dat is wat dokters doen. Denk ik. En rare dingen zeggen die niemand begrijpt. Oh, en natuurlijk voorschriften schrijven die niemand kan lezen. Behalve apothekers. Want die zijn heel erg slim. Yeah. Marshmallow. Voor de zoveelste keer was ik heel erg blij dat de anderen mijn gedachten niet konden lezen - hoewel Liam soms eng dicht in de buurt kwam. Soms begreep ik zelfs mijn eigen gedachten niet. Hoewel... Nee, oke. Ik had geen idee waar 'marshmallow' op sloeg. Bam. Harry Edward Styles is officieel gek geworden. Ik zag het mijn moeder al zeggen. 'Ik heb altijd al geweten dat er een steekje bij hem los zat...' Waar ze natuurlijk geen ongelijk in zou hebben.
    'Harry,' zei Helena. Ik keek op en ze wees naar de dokter die net uit de kamer van Louis kwam. Oh, slimme-onderzoekerspersoon-met-verschrikkelijk-handschrift, ook wel 'dokter' genoemd - dat klinkt officiëler, snap je? - kwam eraan! Ik sprong op, wat nog eens extra gekraak van het stoeltje opleverde.
    OMG
    HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA

    1 decennium geleden
  • Nyara

    hahaha snel verder

    1 decennium geleden
  • Ganbarimasu

    ahhaaaha, Harry is zo funny in dit stuk!! x geweldig!

    snel verder xx

    1 decennium geleden
  • hazzakins

    Om eerlijk te zijn ik mag Cynthia helemaal niet...

    Wees maar gerust Hazza, zo denk ik ook... En meestal zeg ik het dan ook nog luidop... Jaaa ^^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen