Foto bij (TC) Join me in death if you love me!  (deel3)

Hey sweety's
Sorry dat jullie zolang moesten wachten, alle klachten kunt u richten tot mijn school!

xx C

Na de heerlijke sauna douchen we ons en dan is het alweer tijd om naar huis te gaan.
Bill rekent af en die man zit ons heel de tijd grijnzend aan te staren.
"Hebben we misschien iets van je aan ofzo?" vraag ik geergerd.
De man kijkt Bill en mij arrogant aan en loopt dan weg.
"Nou...Echt vriendelijk zijn ze hier ook niet hé?" zucht Bill. Ik neem Bill zijn hand vast en samen lopen we naar buiten.
Als we thuiskomen gaan we onmiddelijk naar boven, Bill laat zich moe op het bed vallen en rekt zich geeuwen uit.
Bill is echt aandoenlijk zo en ik moet me inhouden om hem niet weer te bespringen. Terwijl hij zich uitrekt verschijnt er een stukje van zijn stertattoo en kwijlend blijf ik hem aanstaren.
"Kun je het zien?" vraagt Bill opeens.
Geschrokken staar ik hem aan en voel hoe ik knalrood word.
"Och Tomaatje toch, je hoeft toch zo niet te blozen" zegt Bill grijnzend. Bill legt zich terug neer en geeuwt nog eens luid.
"Ow Tommi, dit heeft zo'n deugd gedaan, zo een middagje lekker ontspannen".
Vertederd door Bill zijn schattigheid kruip ik naast hem op bed, Bill vlijt zich onmiddelijk in m'n armen en plaatst kusjes in m'n hals. Ik streel zachtjes door zijn haren en hoor hoe zijn ademhalen steeds trager gaat. Zachte snurkgeluidjes laten me weten dat Bill in slaap is gevallen.Ik plaats een kusje op zijn hoofd en kijk dan verveeld rond, ik ben nog lang niet moe maar Bill slaapt dus ja daar heb ik nu ook niet veel aan. Met mijn tong ga ik over m'n tanden en trek een vies gezicht. "Jak, deze mogen ook wel eens een poestbeurt gebruiken zeg". Voorzichtig probeer ik recht te staan en ondersteun Bill z'n hoofd zodat hij niet wakker komt. Snel ren ik naar de badkamer en trek m'n kleren uit. Terwijl ik mijn tanden sta te poetsen hoor ik dat Bill een berichtje krijgt. 'Grrr hopelijk komt hij daardoor niet wakker' brom ik in mezelf. Snel doe ik nog een verse boxer aan en loop dan stilletjes terug naar de slaapkamer.
Ik schrik als ik zie dat Bill lijkbleek op het bed zit, tranen stromen over zijn wangen en met trillende handen houd hij zijn gsm vast.
"Bill?"
Als Bill me ziet begint hij paniekerig te huilen.
"Tommi...O gott Tommi, die...die vent van de sauna die heeft ons gefilmd! Hij eist 100000€ of hij zet het filmpje en de foto's ervan op het internet!".
Bill begint hysterisch te krijsen en vol van paniek neem ik hem in mijn armen en probeer hem zo goed mogelijk te troosten. Maar Bill is niet te troosten, hij begint te hyperventileren, snakt een paar keer naar adem en valt dan bewusteloos in mijn armen.
"Bill?...Bill, liefje gaat het?". Snel loop ik naar de badkamer en maak een handdoek nat met koud water. Ik dep Bill zijn gezicht en dan valt mijn oog op de gsm. Met trillende hand neem ik de gsm op en lees het berichtje dat Bill zo van streek heeft gemaakt. Naarmate ik meer en meer lees voel ik hoe al het kleur uit mijn wangen trekt, een ongekende woedde raast door mijn lijf terwijl ik het berichtje nogmaals lees.



Vieze vuile rotjannetjen! Ik heb jullie gefilmd en wel honderden foto's getrokken van jullie walgelijke neukpartij.
Als jullie tegen morgen geen 100000€ komen brengen zet ik al de foto's en het filmpje op het internet. Whahaha, eens zien of jullie dan nog veel fans zullen overhebben, ze zullen allemaal walgen als ze dit te zien krijgen en jullie gaan nergens nog heen kunnen.
Jullie zijn walgelijk, ziekelijk, een schande voor de maatschappij.
En owja...Wees er maar zeker van dat die 100000€ nog maar het begin is. Jullie zijn nu in mijn macht en ik maak jullie leven tot een regelrechte hel!!!




REACTIES BITTE

xx Candy

Reageer (28)

  • Lumen

    ik ben het eens met de rest.

    1 decennium geleden
  • Sick

    Bill en Tom int echt een relatie ... :X nee, dat kan niet .. maar in fanrasie is 't wel sexy ^^

    1 decennium geleden
  • LindaDeMol

    broer en broer die het doen is niet echt normaal denk ik

    1 decennium geleden
  • BILLxMYLIFE

    Als Bill en Tom dat idd echt zouden hebben zou ik alsnog fan zyn hoor. ^^

    1 decennium geleden
  • Hayleyball

    NEIN
    NEIN
    NEIN

    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen