Foto bij Chapter 22

Wowww, ik heb lang niet geschreven... Maar ik had ook zo weinig tijd :S Ik heb zelfs ontslag moeten nemen. Dat betekent dat ik weer ietsje meer tijd heb; om te schrijven! :)
29 abbonnee's... wowie. Bloos. Geen woorden.
Ik ken de meeste van jullie niet, maar jullie zijn bijzonder, ik voel het (flower)
Sorry, als het tegenvalt :( Als ik meer tijd heb schrijf ik ook zorgvuldiger.
Tijd heeft vleugels en (helaas) geen teugels.

Reminder: Ryan is bij Serena op de kamer (ze heeft een hersenschudding, extra reminder ;p) en hij herinnert zich iemand met haar achternaam.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • EstherTVD

    Ik hou echt van jouw story!!(H)

    1 decennium geleden
  • Wynter

    Ik hou ook van dromen c:

    1 decennium geleden
  • Lente2

    Super nice hoofdstuk.

    1 decennium geleden
  • xxmarithxx

    Aaaaaaaah, you gotta be kidding me. Ik heb alleen nog maar de eerste regel gelezen, hahahaahah, dus dat ik nu al schrijf is een teken dat ik opnieuw een poging doe om een reactie te schrijven tijdens het lezen. Maar you gotta be kidding me. Ik heb zoooooo lang gewacht op dit hoofdstuk en de bekentenis van Ryan en nu weet hij het niet meeeer?! JLKDSFJOIWEUROIEUR NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO =(
    Maaaar, ik houd hoop =D =D En dat er een nieuw hoofdstuk ís maakt mij al heel erg blij, dus ga ik gauw verder lezen. =D

    Awwwwh, dit hoofdstuk is gewoon lief. De gevoelens en gedachten van Serena die hierin beschreven worden zijn supergoed uitgewerkt en echt duidelijk. Heel geloofwaardig en het is zo makkelijk om je gewoon in te leven in Serena, om gewoon te lezen en je te laten meeslepen door het verhaal. Want meeslepend, jaa, dat is het zeker. Ik houd hier echt van, het is echt supergoed geschreven.
    En waaauw, de mysterieuziteit - nee, dat klopt niet. De mysterie - huh? Ik ga toch maar voor de mysterieuziteit, die stijgt. Enorm. Ik heb echt geen flauw idee meer wat er nu precies gebeurt - tenminste, geen flauw idee op de gebieden waar ik ook geen flauw idee hoor te hebben. Er zit een perfect niveau van mysterie in, en jij werkt alles zo goed uit!
    Ik weet niet hoe jij schrijft, maar er moet iets achterzitten. What's your secret? =O
    Nee, echt, supergoed geschreven, ik heb echt heel veel respect voor jouw schrijfstijl! <3
    xxxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen