Foto bij '16

hope you enjoy, please laat een reactie achter! xx

"Zayn", hij staat tegen de muur aangeleund met een sigarette in mijn mond. Ik bijt op mijn lip bij het zicht, het is een mooi zicht, helaas. Het is zo enorm aantrekkelijk. Ik loop naar hem toe en ga naast hem tegen de muur staan.
"Ik zou eigenlijk voor Beppe willen kiezen." zeg ik snel, hij kijkt me raar aan.
"Overweeg je om voor mij te kiezen? Moet je überhaupt kiezen?" vraagt hij, duidelijk van zijn stuk gebracht. "Je moet bij je vriendje blijven!"
"Ik moet kiezen, Zayn. Want jij beïnvloed mijn denken, mijn doen, mijn handelingen, de weg die ik naar mijn kluisje neem.. mijn dromen." Het laatste is niet meer dan een fluistering, maar ik ben zeker dat hij het heeft gehoord.
"Wat als ik nu roekeloos voor jouw kies?" vraag ik hem als ik voor hem ga staan en mijn ogen op hem focus.
"Dan doe ik je wat, serieus. Harry zei dat je al meer dan een jaar bij hem bent, zoiets laat je toch niet door je vingers glippen... zeker niet voor mij." gromt hij, ik schud mijn hoofd hevig.
"Heb je jezelf al eens bekeken, heb je door wat je met me doet? Heb je door dat'k het moeilijk vind om naar de schoolradio te luisteren omdat-" Ik breek mijn zin af en schudt mijn hoofd nog eens. "Laat maar zitten." Snel draai ik mijn hoofd van hem weg, maar in mijn gedachten zie ik nog steeds Zayn. In de werkelijkheid zie ik Harry me aanstaren.

Ik had met hem gesproken, hij zei dat'k echt moest gaan kiezen. Hij stond ook aan de kant om voor Beppe te kiezen, maar hoe moet'k kiezen als deze vreemdeling me zo interesseert? Wat als'k nu alles over hem wil weten. Meer dan dat hij pakistaans is en dat zijn facebook zegt dat hij graag naar Chris Brown luistert.
Ik wil weten welke woorden hij graag gebruikt, hoe hij eruit ziet in het donker, op welke manier hij tegen me zou spreken als ik zou laten blijken dat ik ook van hem hield.

Hoe kan ik kiezen tussen een jongen die ik op mijn duimpje ken, ik weet perfect wat ik moet zeggen tegen hem om hem goed te laten voelen, maar ik kan hem ook in minder dan een seconde in de kop in drukken en een jongen die ik niet ken, die me mysterieus aan kijkt op school, met wie ik duidelijk vlotte gesprekken kan hebben en die over zijn oren verliefd op me is geworden.
"Zayn." zeg ik zacht, ik laat mijn hand over zijn gezicht glijden en zo leun ik dichter naar hem toe. "Ik wil je leren kennen voor ik beslis. Ik wil alles weten." geef ik zacht toe. Snel kijk ik naar beneden, voor ik mijn ogen voledig sluit en zijn lippen tegen de mijne drukken.

Ik weet dat'k dit had uitgelokt door bepaalde aanrakingen en blikken naar hem te werpen tijdens de laatste twee lesuren. Het had me exact gegeven wat ik wou weten, voelen zijn lippen écht als zijde?
Helaas was het beter, zijn lippen smaken naar kofie en sigaretfilters, maar het proeft precies als Zayn.

"Niall!" gilt Harry's stem over de parking, maar ik negeer zijn schreeuw, hoe angstig en dringend die ook klinkt.
Het was nu even ik en Zayn, samen.

Reageer (4)

  • xMissMarije

    verder

    1 decennium geleden
  • MCourtois

    Awh' , & nu komt Beppe. Of niet?
    Ik ben echt blij dat je verder schrijft , c:

    1 decennium geleden
  • Candlesx

    Zo lieff!
    Maar indd niet zo heel erg slim van hem..
    Verderr<3

    1 decennium geleden
  • Kjalaney

    Awhh , dat's wel cute eigenlijk. maar ook niet zo slim. oef oef

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen