Foto bij ~4-intoducing: Jack Sparrow

hij kijkt verschrikt op en zegt tegen me dat ik mee kan lopen. terwijl we het schip op lopen zegt hij dat hij joshamee Gibbs heet. hij stopt voor een deur tussen 2 trappen in. 'captain, do not disturb.' staat er op een gouden bordje boven de deur. ik vraag og hij niet mee gaat. 'nee, ik moet nog een paar vaten buskruit inladen...' zegt hij tegen me.
*oke, punt van de waarheid* denk ik. ik hef onzeker mijn hand en klop op de deur. 'binnen!' hoorde ik. ik deed de deur open wat samen ging met een enorm gekraak. 'cap'n Sparrow?' vraag ik. 'aye... kom verder.' hoor ik.

onzeker maar toch vast loop ik verder en doe de deur dicht uit automatisme. ik zie dat er een schim opstaat in het vlakke kaarslicht.
'jij bent een vrouw... een jonge vrouw nog wel... wat kom je hier doen?' vraagt hij schel. 'eh.. i-ik eh...' begon ik te stemelen. 'of zelg wat je wilt of ga weg! ik heb het druk met de nieuwe koers.'
ik adem diep in en weer uit. 'Cap'n Sparrow, ik kom hier omdat ik met u moet praten.' zeg ik snel. 'huh? vertel.' als hij weer rustig is gaan zitten loop ik naar de tafel die in een hoek van de ruimte staat.
ik ga tegenover hem zitten en leg de acte op zijn tafel.
hij pakt het aan en leest het. 'Melody, Avalon Sparrow?' vraagt hij met een gespannen gezicht. 'ja d-dat ben ik.' zeg ik. 'giselle is dood mijn moeder... ik ben naar jouw opzoek gegaan omdat ik niet meer in tortuga wilde wonen. i-ik vond mijn geboorte acte in een la bij moeder en ben naar u opzoek gegaan.' vertel ik. hij staat op en loopt naar me toe. toen hij goed in het licht kwam herkende ik hem. de man die me vanmiddag in het water duwde. hij denkt er niet bij na en geeft me een knuffel.
'mijn enige dochter... ik dacht dat ik je kwijt was.' zegt hij ineens tegen me.

Reageer (4)

  • dineniel

    prachtig geschreven
    snel verder plzzzzzzzzzzz

    1 decennium geleden
  • sasomi

    snel verder

    1 decennium geleden
  • varya

    schrijf maar snle verder

    1 decennium geleden
  • xDaniqueNMx

    Aww <33 :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen