Foto bij (27)~

'SOrry.' zei hij opnieuw. Ik sloot mijn ogen.
'ZOra, vind je niet dat je een beetje kinderachtig doet?' vroeg hij. Mijn ogen vlogen meteen open.
'Je noemt mij kinderachtig? Ik probeer overeen te komen met nieuwe mensen en daarom moet jij ze behandelen alsof ze het niet eens waard zijn om aan te kijken?!' vroeg ik verhit. Ik kon er niet tegen als ik kinderachtig genoemd werd, zeker niet door Georg.
'Rustig aan. rustig. Trouwens, die Ashdinges was niet gewoon vriendelijk aan het doen.' verweerde hij zichzelf. Ik zuchtte.
'Oké, Ashley was nogal vrijpostig.' mompelde ik, lichtjes glimlachend om mijn ouderswets taalgebruik. 'maar dat wil niet zeggen dat jij zo ... weet ik hoe moest reageren.' zei ik kwaad. Georg keek me aan, hij deed alsof hij geduldig was, maar ik kende hem goed genoeg om te weten dat hij zelf ook kwaad aan het worden was.
'Hoe reageerde ik dan?' vroeg hij kortaf. Ik zuchtte en ging recht zitten zodat ik hem kon aankijken en misschien iets feller overkwam.
'Georg, ik hoop toch dat je zelf door hebt dat je je nogal onbehoorlijk gedroeg. Oké, Ashley ging er een beetje over met zijn complimentjes, maar de manier waarop je hem aankeek. Ik heb echt even gedacht dat je hem ging slaan of zo.' zei ik, in een poging om rustig te blijven.
'Eerlijk gezegd heb ik daar wel over nagedacht.' zei hij met een klein glimlachje. Ik wou hem zo graag een klop verkopen.
'Ik krijg gewoon het gevoel dat jij me niet vertrouwd. Laat Ashley zeveren, ik heb zo het gevoel dat hij dat tegen alle vrouwen doet, en hij het gewoon niet tegen Sarah kon doen omdat ze aan TOm gelijmd zat.' zei ik kortaf. Georg haalde zijn schouders op.
'Kan zijn.' mompelde hij.
'Georg, je moet me gewoon meer vertrouwen. Ik wil jou, niet Ashley. Jij bent mijn lief, hij niet. Geloof me, ik kan het onderscheid maken tussen een jongen zoals Ashley en jou.' zei ik glimlachend. Hij rolde met zijn ogen.
'Zou het aan de kledingstijl kunnen liggen?' vroeg hij glimlachend. Ik glimlachte licht en vlijde me tegen hem aan. Hij glimlachte.
'Maar morgen ga je je verontschuldigingen aanbieden aan de jongens, vooral aan Ashley en Andy.' zei ik streng. Georg zuchtte.
'Om ruzies te vermeiden zal ik dat dan maar doen zeker?' fluisterde hij in mijn oor. ik grijnsde.
'Ruzies met mij, met Black Veil Brides of met Tokio Hotel?' vroeg ik.

Reageer (5)

  • gothicpop

    het zal vast ruzie zijn met allen:(
    dus hij kan maar beter zich verontschuldigen.
    maar ja k ben de schrijver niet maar jij
    dus snel verder schrijven want anders weet k het nog niet(huil)

    1 decennium geleden
  • Aslansdaughter

    weiter bitte!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • darksunside

    weiter(H)

    1 decennium geleden
  • AlreadyGone

    Snel verder!
    x

    1 decennium geleden
  • XTokioHotelXLov

    leukk verderr :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen