Foto bij From Holland To America

Part 2

||Jack POV||


Ik ben Jack, geboren op 4 April 1995. Ben ongeveer 2 maanden geleden 17 geworden. Ik ben geboren in Los Angeles onder de naam Leto. Jup, ik ben de zoon van Jared Leto, zanger van 30 Seconds To Mars. Ik ben geadopteerd door Merel en Kees van der Meer, de ouders van Matt. Nadat mijn moeder vermoord werd kon mijn vader niet meer voor me zorgen. En ben ik naar Nederland gegaan. Matt, zijn ouders en ik zijn net 1 maand geleden verhuist naar Californie. In dezelfde buurt als waar mijn vader woont, niet dat ik hem tegen zal gaan komen want hij is toch altijd druk bezig met van alles en nog wat.
Ik zal dan ook niet zomaar naar zijn huis lopen en aanbelen om te zeggen wie ik was. Ik weet niet eens in welke straat hij woont.

Ik pakte nog een laatste doos uit de verhuisbus en bracht die naar mijn kamer. Ik zette de doos voorzichtig op mijn bureau, want ik had geen idee meer van wat ik erin had gestopt. Ik pakte mijn sleutels en sneed de doos voorzichtig open. Ik zag dat daar mijn CDs in zaten, van onder andere de bands; 30 Seconds To Mars, Cobra Starship, Fall Out Boy, Angels And Airwaves, Blink-182 en Simple plan. Ik stopte ze netjes weg in de kast. Toen ik de laatste paar CDs uit de doos haalden zag ik dat er foto´s onder zaten. Foto´s van meer dan 9 jaar geleden. Waar mijn moeder, mijn vader en ik opstonden. Ik liet ze in de doos zitten en stopte de doos in de kast.
Ik liep naar de kamer van Matt om te vragen of hij mee zou gaan naar buiten.

Reageer (3)

  • WellDanceAgain

    yeeey simple plan xd verder ^^

    1 decennium geleden
  • AnimeFan07

    no prob ;D

    1 decennium geleden
  • ECHELONPOWER

    Als je moeite hebt met het lezen van de lettertjes moet je het gewoon zeggen ;p
    Dan maak ik ze wat groter.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen