Heee guys, Ik kom even met slecht nieuws;$
Ik heb over anderhalve week proefwerkweek en heb dus vet veel leerwerk. Nu hoor ik je denken, ohh over anderhalve week pas! Ja, nou ik moet zwaar hard leren om mijn punten goed te krijgen/houden dus dat betekend deze week al beginnen. Dat betekend ook dat ik veel minder ga schrijven de komende twee weken, tot na de testweek. Elk moment dat ik heb, ga ik proberen te schrijven, I promise! Ik hoop alleen echt dat ik hier niet mijn abo's mee verlies en dat jullie dit wel bergrijpen. School comes first-.-

Loveya!

Hope you like!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • biancadokkum

    super geschreven (H)
    Snel verder (H)
    Succes met je proefwerken (H)!

    1 decennium geleden
  • xMissMarije

    verderrr

    1 decennium geleden
  • quotelover

    :is terug van weg geweest: (ik was in ik-verdrink-in-leerwerk-omdat-ik-nooit-oplet-tijdens-de-les-land) Oke ik heb een record gebroken! I feel very guilty! Ik zal proberen ieder hoofdstukje te gaan reageren zonder irritant en mainstream te worden... (beetje moeilijk maar ja, niet geschoten is altijd mis zeggen we dan maar) Ik vind het trouwens zo lief! dat opdragen en die dingen *weet dat ze veel weg heeft van een vrouw van middelbare leeftijd die in een scheiding zit* Oh en ik geef je ook toestemming om verder te schrijven *knikt als een debiel naar Brilliam16's reactie* En ik heb medelijden met je! Proefwerk week is echt killing! (heb ik het geluk dat ik allesbehalve niet over ga, al is mijn wiskunde punt momenteel even goed als die van een panda die denkt in een dag hawaiiaans te leren) Ik wens jou (en mezelf, hihi) heel veel sterkte... Oh en ik ont-abo alleen maar als ik in mijn dromen word achterna gezeten door een vampier die met een kopie van een hoofdstuk van jou zwaait waar ik nog geen reactie heb geplaatst en heel misschien als Leigh als ze wakker wordt geheugenverlies heeft want dat lijkt leuk maar het wordt zoveel gedaan dat ik denk dat zelfs Geert Wilders die de mambo danst in een glitterpakje nog interessanter is *hinthint* maar dat is heel misschien hoor want je schrijft zo goed dat het wel door de vingers kan zien =) *kijkt door haar vingers naar het scherm* "hmm.. zo kan ik niet typen" Ohh en dit is dus kinda een bijna jubileum-reactie want met deze erbij heb ik *rappapam*...... 33 stukken aan onzin geschreven, praise the lord! wat betekent dat over twee reacties er een gratis taart naar jou adres wordt opgestuurd omdat ik het een bijzondere prestatie vind om zo lang te overleven na mijn uiterst dodelijke zever-aanvallen, gefeliciteerd ma cherie!

    xx

    1 decennium geleden
  • xLove1Dxx

    Snel verder!

    1 decennium geleden
  • Brilliam16

    yeaaahhhh *activeer activeer activeer, lachen we met zn allen in koor * hahahaha
    okee niet grappig
    maar natuuurlijk is dit stukje weer FABULOUIS! haha owyeah ik ga denk ik oook maar kopieren en plakken. uhum(cool)
    FABULOUIS FABULOUIS FABULOUIS FABULOUIS FABLOUIS
    oke toch maar niet want dat is zooooo triest als mensen dat doen! :X

    maarja dit was natuurlijk weer toppie en daarom mag je snel verder schrijven! (A)

    Xloveyaaaaa(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen