Foto bij A photograph of you and i

Part 11

||Jack POV||

Ik ben veel met Kacey buiten geweest de laatste 2 weken. Ik begin haar een soort van leuk te vinden. De manier waarop ze naar me kijkt met haar glinsterende groene ogen is gewoon perfect, en dan haar blonde haar dat met de wind mee waait. Ze is perfect, ze is alles wat ik nu wil. Ze heeft geweldige mooie witte tanden, die haar lach perfect maakt. Ze gaf me dit gevoel dat ik nooit eerder had gehad.

Ik zocht in mijn kast om iets te vinden wat ik vanavond aan kon doen. Kacey had me gevraagd of ik mee wou gaan naar een film. Ze had me verteld dat het een horro film was en dat geen van haar vrienden mee wou gaan. Ik heb het zelf ook niet echt met horror films maar ik ga mee voor haar.

Na wat in mijn kast gezocht te hebben, deed ik maar gewoon een spijkerbroek, paars shirt en mijn nieuwe Vans aan. Nadat ik alles aan had getrokken en m'n haar had gedaan, hoorde ik m'n telefoon afgaan. Ik keek op het scherm en zag dat Kacey me belde. Ik nam de telefoon op, Kacey vroeg me of ik naar Jared's huis wou komen omdat ze daar een paar weken bleef. Ik zei dat ik er aan kwam en hing op.

Waarom naar zijn huis, als hij maar niet thuis is vind ik het best.

Ik deed de voordeur achter me dicht en liep naar het huis van Jared. Ik klopte op de voordeur van zijn huis, jammer genoeg deed Jared zelf de deur open en liet me binnen.

Jared: Ga zitten.
Wil je iets drinken?
Jack: Nee bedankt.
Jared: Ik ga even kijken wat Kacey aan het doen is, ik ben zo terug.

Ik knikte en Jared liep weg. Ik keek rond in zijn huis, het was groter dan waar ik in woonde. Ik stopte met kijken toen ik een foto zag, een foto van mij en m'n vader. Hij hield me in zijn armen en we waren beide aan het lachen. We zagen er zo gelukkig uit.
Ik had niet gemerkt dat Jared al terug was gekomen.

Jared: Kacey is bijna klaar.

Ik was een soort van geschrokken toen ik hem hoorde, hoe lang stond hij er al? Hoe lang heb ik naar die foto gekeken. Straks gaat hij weten wie ik ben.
Jared ging naast me zitten op de bank.

Jared: Waar woonde je voordat je hier kwam wonen?
Jack: Ik kom uit Nederland.
Jared: Nederland is cool, ik ben er wel eens geweest.

Alsof ik dat niet zou weten, ik stalkte hem op twitter dus ik wist altijd waar hij was.

Na een paar minuten kwam Kacey de kamer in, ze zag er prachtig uit in haar zwarte jurkje.

Kacey: Ga je mee Jack?

Ik lachte naar haar en stond op, ik zei Jared gedag en liep samen met Kacey naar buiten. We stapte samen in de auto van Jared en reden naar de Bioscoop.

Reageer (2)

  • AnimeFan07

    en mn haar had gedaan - ja, dat is belangrijk hè ^^, no just joking, 's morgens is mijn haar ook een ramp, dat wil je echt niet zien xD

    1 decennium geleden
  • SeleneP

    goed verhaal
    snel verder plz:D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen