Opdracht twee:

Je gaat bij deze opdracht drie personages verzinnen. De voorwaarden:
- Het liefst, als dat mogelijk is, heb ik dat ze niks met elkaar te maken hebben.
- Ik wil graag:
• volledige namen
• leeftijd
• werk
• hobby's
• vrienden en familie (hierbij ook graag: wat voor een band heeft hij/zij met hen?)
• een duidelijke beschrijving van het uiterlijk (tekening/afbeelding is optioneel, uitleg moet) en karakter.
• Ook graag de 'rang' van hem/haar.
Je bent vrij hoe je dit verwoord. Of je doet dit via een dagboek, of je doet dit via een opsomming van alle eigenschappen. Wees creatief en veel succes!
Minimaal aantal woorden: 100 per personage.
Maximum aantal woorden: vrij, zolang je het maar niet té lang maakt.

Ice Whitemore


Ik stond voor een groot stuk scherf. Op de één of ander manier kon ik door dat scherf mij zelf in zien. Ik bekeek mij zelf in dat stuk scherf. Voor mij zag ik het lichtste wezen dat ik ooit hier in de bossen had gezien. Licht blauwe huid met strepen zo wit als sneeuw. Mijn lichaam was slank en glad. Mijn staart kwam tot mijn knieën en had prachtig licht blond haar aan het uiteinde dat bijna de vloer aanraakte als ik mijn staart slap omlaag liet hangen. Het haar op mijn hoofd was ook licht blond haar en kwam tot halverwege de rug. Het haar was golvend en mijn puntige oren staken er mooi tussen uit. Ik was rond de 1.70m en mijn ogen waren lichtgrijs. Mijn naam was Ice Whitemore en ik was een Vengostaan. Een aparte Vengostaan. De wezens hier vonden mij apart, maar bijzonder. De kleine Vengostanen vonden mijn prachtig en wouden graag bij mij zijn. Ik vond dat niet erg. Elke ochtend paste ik een paar uurtjes op ze. Dat was mijn werk.



Verdere informatie over Ice Whitemore.
Die nog niet genoemd zijn.

Geslacht;
Meisje.
Leeftijd;
19.
Hobby's;
De hobby's van Ice zijn omgaan met de kleine Vengostanen. Ze vind het leuk om met hun te spelen. Ice is erg gesteld op ze. Als de kleine Vengostanen niet kunnen spelen, dan is ze meestal tussen de bomen te vinden.
Vrienden & familie;
Vrienden heeft ze niet echt veel. Ze heeft er twee Midnight & Fate. Midnight is een Vengostaan en Fate een Cryptomaan. De grote van de familie van Ice valt aardig mee. Ouders, twee zussen, een kleine broertje. Twee getrouwde tantes, de één heeft maar één kind en de ander drie. Ze kan goed met haar familie opschieten, al werken haar ouders haar nog wel eens op de zenuwen. Volgens hun moet ze eens op zoek gaan naar een vriendje.
Rang;
Echt aan rangen word er niet gedaan bij hun. Ze is een aparte Vengostaan wat haar tot nu toe alleen maar voordelen heeft opgeleverd.





Spirit Lockwood


Ik haastte mij zelf tussen de bomen door. Zo probeerde ik ze af te schudden. Ik was best wel een berucht iemand. Dat was een soort van mijn rang geworden. De meesten hadden een bloedhekel aan mij. Diegene die geen hekel aan mij hadden kende mij nog niet goed. Vrienden had ik dus niet echt, alleen maar omdat ik graag geintjes uithaalde met anderen. 'Spirit Lockwood! Je bent tweeëntwintig, het word tijd dat jij eens volwassen word!' riepen ze dan naar mij. Ik lachte dan altijd en wuifde het weg. Waarom volwassen worden? Dit was veel en veel leuker! Bovendien bij volwassen worden hoort werken en daar had ik al helemaal geen zin in.


Verdere informatie over Spirit Lockwood.
Die nog niet genoemd zijn

Geslacht;
Jongen.
Uiterlijk;
Spirit is lang, zo ongeveer 1.90m en zijn lichaam is goed gespierd. Hij is een Vengostaan. Een normale. zijn huid is donkergroen met donkerbruine strepen. Het was eerder bruin gemengd met groen. Dat kwam omdat hij eerst woonde op zandvlaktes, maar hij en zijn ouders verhuisde op zijn vierde levensjaar naar de bossen. Zijn staart kwam tot vlak boven de grond. Aan het uiteinde zat zwart kort haar dat stijl was. Een klein pluimstaartje eigenlijk. Zijn gewone haar op zijn hoofd was ook zwart en stijl en kwam tot halverwege zijn nek. Zijn ogen waren donkerbruin.
Familie;
Zijn familie was klein. Eigenlijk was het alleen hij en zijn ouders. Al waren zijn ouders niet zo heel blij met hem door al zijn fratsen die hij uithaalde. Toch kon hij aardig goed met ze opschieten.





Mystery McCall


Ik zuchtte en liep door naar de volgende boom. De zon brandde op mijn lichtgele huidskleur. De zon voelde ik nog meer op de bruine strepen die over mijn lijf heen liepen. Ik was een arbeider en moest als werk het land verzorgen. Ik was nog maar 16, dus ik hoefde nog lang niet zo veel te doen als mijn oudere broer en zus. Voor vandaag moest ik minstens vijf bomen leeg plukken. Ik was net klaar met de eerste en was nu begonnen met de tweede. Voor hobby's en vrienden had ik maar weinig tijd. Meestal las ik in mijn vrije tijd of liep ik met Sky door het dorpje heen.



Verdere informatie over Mystery McCall.
Die nog niet genoemd zijn.

Geslacht;
Meisje.
Uiterlijk;
Mystery is een gewone Cryptomaan. Ze is rond de 1.60m en heeft daarom soms nog wel eens moeilijk met haar werk. Ze is lichtgeel met bruine strepen. Ze leeft al haar hele leven bij de zandvlaktes, die erg vruchtbaar zijn. Ze heeft bruin krullend haar tot haar schouderbladen. Haar ogen zijn bruin en ze heeft een slanke lichaam. Ze heeft geen staart. Haar puntige oren zitten meestal verscholen tussen haar haar.
Familie;
Haar familie is aardig groot. Een aantal tantes en ooms. Ze had een broer en een zus. Ze kon goed met haar familie opschieten. Soms hielpen ze elkaar met hun werk, zodat ze meer vrije tijd hadden.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen