De volgende dag had ik zin om een rokje aan te doen, gewoon.. het was een warme dag en het was een goed moment om een van de rokjes te dragen die Georg me een tijd geleden cadeau had gedaan. Hij glimlachte toen ik binnenkwam.
'ik heb het gevoel dat iemand in een pesterige bui is vandaag.' merkte Bill op. Ik keek hem vragend aan, maar meteen snapte ik wat hij bedoelde. Ik had hem verteld van gisterenavond, en oké.. mijn rokje was niet bepaald erg lang. Georg zei er niets van, maar ik vroeg me af hoe lang dat zou zijn als de andere jongens zich bij ons zouden voegen.
'Wat doen we vandaag?' vroeg ik aan niemand in het bijzonder.
'Vanavond hebben we een concert, dus... het podium wordt opgebouwd, we moeten onze kleren uitzoeken, soundcheck, meer van die dingen.' zei Bill.
'En wat moeten wij doen? Een beetje achter jullie aan huppen?' vroeg Sarah. De manier waarop ze naar TOm keek, betekende niet veel goeds.
'Of de bus opruimen.' zei hij grijnzend. Bill en ik schopten hem blijkbaar allebei tegen de schenen, want met een kort pijnkreetje, trok hij zijn benen op. Hij keek kwaad naar Bill en ik, die zuchtten om het feit dat Tom niet te veel takt had.

'Goeiemorgen, iedereen!' hoorde ik iemand roepen toen we stil waren en de busdeuren open gingen. Ik grijnsde.
'Zijn jullie altijd zo actief?' vroeg ik, terwijl ik mijn neus optrok omdat ik zag dat Andy zwaaide met een sigaret in zijn hand. Ik ben nogal anti-roken ingesteld... ik merkte Georg achter me op, zijn hand lag op mijn heup, ik denk dat hij de enige was van wie ik het zou toelaten. Andy's gezicht betrok een beetje, ik keek naar Georg.
'ik eh... ik denk dat me me moet verontschuldigen voor gisterenavond.' zei hij zacht. Andy keek hem verbaast aan, maar knikte uiteindelijk.
'Laten we het .. "aanpassen aan nieuwe mensen" noemen,' zei hij glimlachend. Georg glimlachte en schudde zijn hand. Misschien zou het uiteindelijk allemaal goed komen met deze tour.

Reageer (4)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen