Foto bij We own the night

Part 15

||Jack POV||

De film was al begonnen en ik had er niets van gemerkt. Ik was nog in m'n gedachten aan het uitzoeken waarom Jared wil dat ik blijf eten. Als hij me door had wat dan? 'Jack stop zo dom te doen' hoorde ik een stemmetje in mijn hoofd. Juist, misschien wil hij me gewoon beter leren kennen omdat ik zo vaak met Kacey ben. Ja dat zal het wel zijn.

Kacey: Jack?
Jack: Ja?
Kacey: Ben je dan niet bang, je kijkt alsof er niets gebeurt op het scherm.

Op dat moment realiseerde ik me en zag dat de film bezig was. Ik zat nu een soort van onderuit gezakt op de stoel en probeerde me te verbergen achter me bak met popcorn.

Kacey: Ohmygod, Jack. Wat was dat?

Ik keek naar het scherm waar een jongetje door de lucht aan het zweven was, hij had donkere ogen. Het leek net of hij bezeten was door de duivel. Ik voelde opeens dat de hand van Kacey die van mij greep en ze verstopte haar hoofd in mijn borstkast.

Kacey: Zullen we gaan Jack? Ik kan hier echt niet meer naar kijken.

Ze keek me aan en ik zag aan haar ogen dat ze hier echt niet langer wou blijven. Ik stond op en greep haar hand en trok haar mee naar buiten.

Kacey: Dankje Jack. Als ik daar nog langer had gezeten had ik in shock geraakt denk ik. Zullen we naar het park gaan? Ik heb nog geen zin om naar huis te gaan.

Ik knikte en volgde haar naar de auto.

Reageer (3)

  • DemiNJHoran

    Whahaha t is Paranormal Activity maar :p

    1 decennium geleden
  • AnimeFan07

    OOOOOOOOh cuties

    1 decennium geleden
  • AnimeFan07

    Heb ik dit al gezegd? In ieder geval, moest ik het nog niet gezegd hebben, de Jack van op de fotootjes heeft wel leuk haar...

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen