Foto bij 019 - Zayn Javadd Malik

Ongeduldig wachtte ik in de rij voor de popcorn. Ik keek even op mijn horloge. De film zou zo weer beginnen en ik wou niet te laat komen. Eindelijk was ik dan aan de beurt en bestelde mijn popcorn.
Ik liep weer terug naar het lokaal toen ik 2 meisjes van mijn school tegenkwam. "Heey girls!" zei ik vrolijk. Ze keken me smerig aan. "Zayn.. are you going at the cinema only by yourself?!" zeiden ze lachend. Ik keek ze boos aan. "Actually.. I'm here with.." ik stopte met praten. Waarschijnlijk wou Beverly absoluut niet dat haar beste vriendinnen dit te weten kwamen. "With who? Your invisible friend?" vroegen ze lachend. Ik negeerde het. "No, with.. just a girl.." zei ik cool. "So... Zayn has a girlfriend..? How ugly must that girl be then?!" zeiden ze en ze liepen lachend weg. Bitches.

Ik schoof weer naast Beverly en gaf haar de bak popcorn die ze dankbaar aannam. Gelukkig was ik nog niet te laat. Ik had besloten om Beverly maar niet te vertellen over haar vriendinnen die ik tegenkwam want ze zou zich alleen maar zorgen maken. Het licht ging uit de film begon weer.

De film was af. En wat vond ik het leuk dat Beverly steeds zo bang was. Ik had alleen maar een goed excuus om een arm om haar heen te leggen en haar te "beschermen" en dat vond ze ook niet erg. Ik gooide de lege bak popcorn weg en nam haar hand. "I'll bring you home." zei ik en we stapten samen in de auto.
We reden naar haar huis en we stapten samen uit. "Should I bring you to the door or.. ?" het werd nu een beetje ongemakkelijk. "Erm.. I can walk by myself I think." zei ze en ze glimlachte lief naar me. "Allright erm.. then.. I see you tomorrow." zei ik. Ik bloosde een beetje. Beverly kwam met haar gezicht dichter bij de mijne en ze gaf me een klein vlinderkusje op mijn wang. Ze verdween haar huis in. Nou, ik had ten minste WAT.


Heey guys! Ik heb hierna nog 1 hoofdstuk en dan geef ik mijn toetsenbord weer door aan Zaynmarryme want zij mag nu weer wat schrijven :) Ook omdat ik geen inspiratie meer heb :P maar op dit moment zit zij midden in een toetsweek dus KAN het even duren voordat er weer een hoofdstuk komt. Onze excuses hiervoor ;)

Reageer (3)

  • ThisIsLove

    snel verder!! mooi geschreven btw(Y)

    1 decennium geleden
  • biancadokkum

    super geschreven (H)!!

    1 decennium geleden
  • LStyles212

    maakt niet uit zelf zit ik ook in de toetsweek,
    kwas egt superblij toen ik zag dat er weer een hoofdstukje was van dezestory(H)
    succes met de pww
    snellverdahh <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen