Foto bij (28)~

'Hé, wat? Waarom heb je mij nodig?' vroeg Bill verbaast. Ik glimlachte.
'Ik wil dat jij je paarsharige vriendinnetje voor me belt, ik heb haar nummer niet.' zei ik. Bill rolde met zijn ogen.
'Moet je me daarvoor bang maken?' vroeg hij glimlachend terwijl hij op zijn zakken klopte om te voelen waar hij zijn gsm ook al weer gelaten had.
'Hé, Bill, ik heb je hulp nodig.' zei Andy in een diepe stem. Bill keek verbaast op.
'Ben je nu bang van me?' vroeg hij lachend.
'Ha.ha.ha. Wat ben je toch grappig.' zei Bill terwijl hij Zinzi belde.
'Waarom heb je haar nodig?' vroegen Georg en Tom.
'Ik heb nieuwe onderdelen nodig, en ik had gezien dat er in maagdenburg een winkel was waar ze die dingen en zo verkopen.' legde ik uit.
Bill gaf me de telefoon.
'Zinzi? Goed, pak pen en papier, vraag je baas of je voor een dagje verlof kan krijgen, want ik heb je hier nodig.' mompelde ik in de telefoon.
'Zeg me wat je nodig hebt, Bill had het over onderdelen van een mengpaneel of zo?' vroeg ze door de telefoon. Haar stem klonk raar, maar dat was meestal met de telefoon... ik vond het gewoon grappig.
Ik vertelde haar wat ik nodig had, spelde het en probeerde te beschrijven hoe het er ongeveer uitzag.
'Oké, ik ga nu naar de winkel -ik heb een vriendelijk bazin- en kom zo snel mogelijk af. Ik schat binnen een drie tal uur daar te zijn, als ik alles snel vind en er geen file is.' zei ze vlak voor ze de telefoon dicht legde. Ik keek naar mijn horloge, oké, ik trok TOms arm zo dicht tot ik zijn horloge kon bekijken. Nu was het twee uur, in een uur of drie zou zinzi hier zijn, dan was het al 5 uur. Dan had ik nog even nodig om die dingen in elkaar te steken en de hele soundcheck door te voeren, én te checken of TOM niet het hele programma van de show gewist had. terwijl de jongens soundchecks deden, zonder het geluid van de zaal, zou ik een race tegen de klok mogen houden, en als er een onderdeel was dat ik over het hoofd had gezien, of een vervangstuk was dat niet goed paste... zou ik ongeveer een uur tot een halfuur voor de show het hele ding moeten stopzetten... maar absoluut geen stress... tuurlijk niet, waarom wel?

Reageer (4)

  • darksunside

    ik kom weer en mag lekker onderdelen kopenxD

    1 decennium geleden
  • FallingFaith

    snel verder!

    1 decennium geleden
  • AngelicPower

    Snel verder!!(Y)

    1 decennium geleden
  • AlreadyGone

    Ik zou sterven van de stress in haar plaats, haha!
    Snel verder!
    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen