Foto bij Alexis King

Ik loop over de gang van het hotel en blijf twijfelend bij de kamer van Niall en mij staan. Mijn hand reikt naar de glanzende deurklink, nadat ik het kaartje in de deur had gestopt. Langzaam doe ik de deur open. Als ik om het hoekje kijk, zie ik Niall nog in zijn bed liggen. Zachtjes doe ik de deur dicht en sprint ik naar mijn bed. Ik kruip onder de dekens in de hoop dat Niall niet wakker is geworden en niet weet dat ik weg ben geweest. Doodstil lig ik onder de dekens. ‘Ik weet wel dat je vannacht weg bent geweest’ mompelt Niall ineens. Mijn adem stokt in mijn keel. Ik ga overeind zitten. ‘Niall, ik,-’ zeg ik en Niall draait zich om. Ik schrik als Niall zijn ogen zie. Ze zijn rood van het huilen, de opgedroogde tranen plakken tegen zijn wangen. Ik sla de dekens van mij af en loop naar Niall toe.
‘Niall, het spijt me heel erg van vannacht, ik hou echt van je, maar alleen als beste vriend’ mompel ik terwijl ik op de rand van zijn bed zit. ‘Ik hou ook van je, alleen meer dan dat jij wilt’ snikt Niall.
Er valt een akelige stilte en ik sta op en loop de hotelkamer uit. Als ik Liam op de gang tegenkom, trek ik hem mee naar binnen.
Ook Liam kijkt verbaast van Niall op. Hij loopt naar hem toe en fluistert wat. Niall knikt en gaat rechtop zitten. Beide kijken ze mij aan en ik loop achteruit de kamer uit, waardoor ik tegen iemand om de gang aanbots. Verschrikt draai ik me om.
‘Slecht geweten?’ grinnikt Harry. Ik zucht diep en lach even. ‘Blijkbaar’.
‘Hoe voel je je?’ vraag ik. Harry haalt zijn schouders op. ‘Wel redelijk’.
‘Ik heb je gemist in mijn bed vannacht’ zegt Harry met een grijns. Mijn mond valt open. ‘Harry!’ zeg ik en ik geef hem een duwtje. ‘Op een goede manier natuurlijk’ zegt hij dan en hij slaat zijn armen om mij heen. ‘Waar is Louis?’ vraag ik. ‘Die slaapt nog’ zegt Harry. Ik knik. ‘Ik denk dat ik nog even naar Zayn ga. Zie ik je zo bij het ontbijt?’. Harry knikt en laat me los. Ik druk nog een kus op zijn wang en loop naar de kamer van Liam en Zayn, waar de deur nog op een kiertje staat. Zachtjes loop ik de kamer in en kruip bij Zayn op bed. Hij slaapt nog steeds. Voorzichtig maak ik hem wakker. ‘Zayn, wake up’ fluisterde ik. Zayn kreunde even en knipperde met zijn ogen. ‘Alexis King, wie geeft jou het recht om mij zo vroeg wakker te maken’. ‘Het ontbijt’ grinnik ik. ‘Kom op, douchen en aankleden, ben zo weer bij jou’ zeg ik en ik druk een snelle kus op zijn voorhoofd. Ik spring van het bed en loop weer de gang. Twijfelend blijf ik bij de deur staan. Zouden Liam en Niall al klaar zijn met praten?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen