sorry, maar er staan af en toe stukjes in die hetzelfde zijn als de verhalen van Deltora, maar dan veranderd. De rest van het verhaal is zelf geschreven.

In deze story met verhalen staat de geheime geschiedenis van Gabora beschreven. Dat zal je zeker niet verbazen maar het is echt waar.
In het eerste deel van het verhaal staan alle volksverhalen van de zes stammen. Vroeger dachten de mensen van de aarde dat de verhalen niet meer waren dan sprookjes. In sommige gevallen hadden ze gelijk, maar de meeste is ook echt gebeurd. Het verhaal van De draak met de kleine vleugelsdat over een jonge draak gaat die geboren wordt met kleine vleugels dat hij niet kan vliegen. Maar ze hadden het ook mis kunnen hebben, dat de draak helemaal geen vleugels had en dat de draak droomde over reusachtige vleugels.
Maar na ik steeds meer de testamenten ben gaan bestuderen dan begreep ik ook dat de verhalen degelijk waar waren. De verhalen van de geschiedenis zijn geen verzonnen verhalen.
Als je de juiste volgorde leest en goed oplet, vertellen ze de geschiedenis van ons land in vroegere tijden.
De History of Gabora zal jullie het eerste deel van het verhaal bezig houden en de aanwijzingen geven die ik heb gezien.
En de lezers mogen zich best afvragen waarom de geschiedenis al niet eerder is ontdekt.

De andere verhalen die ik ga vertellen gaan over de opkomst en hoe het land aan zijn naam gekomen is. Zes draken die het land regeerde en vrede bracht tussen de stammen, maar dat werd tegengehouden door een kwaadaardig schepsel.
Deze verhalen laten ook een deel van de geheime geschiedenis zien.
Toen ik begon met het schrijven van het boek, besefte ik niet dat koningin Athena gedood zou worden door het schepsel.
Het doet mij een plezier, ook al ben ik er over een tijdje niet meer om te zorgen dat mijn boek er misschien voor zal zorgen dat de geschiedenis van Gabora tot leven wordt gebracht. Niet voor de mensen van dit land, maar ook voor de mensen in andere landen.
Je zult het zelf zien, als je verder leest.

Met hoop en vertrouwen,

Griwen

Een van de draken die de oorlog overleefde.

Reageer (1)

  • DreamLady

    leuk en o wee als je deze weg haalt(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen