Foto bij Prologue

“Alyda! Kom maar voor de klas staan” Ik sla mijn boeken met een zucht dicht en loop naar voren, zodat iedereen in de klas naar me kan kijken. Nooit ga ik aan dit wennen.
“Lees maar een stukje voor” Mevrouw Adams, mijn docent Nederlands loopt naar haar bureau toe en laat mij alleen achter. Ik schraap even mijn keel en begin dan de eerste zinnen.
Luid geklap en geschreeuw van mijn mede leerlingen overspoelen het klaslokaal. Met een rood hoofd van de schaamte ga ik weer op mijn plaats zitten.
“Kijk Alyda, zo erg was dat toch niet?” Ik schud mijn hoofd en verdiep me weer in mijn boeken, als ik merk dat ik word aangestaard. Was het dan zo goed of willen ze mij gewoon weer onder uit halen.
“Je hebt je best gedaan, Jess” Ik knik en begin een gesprek met mijn beste vriendin Chiara, wat ook gelijk mijn enige vriendin hier is op deze grote school. Als ik de schoolbel hoor ruim ik snel mijn boeken op en loop als één van de eerste het lokaal uit. Wat een afgang.

Het is een beetje kort, maar ik hoop dat jullie snappen waar dit verhaal over gaat. Anders begrijp je het na de volgende paar hoofdstukken wel. Laat een reactie achter wat je ervan vind?

Reageer (5)

  • Damare

    xKennedyx waarom bladwijzer?? ik neem een abo hoorxD

    1 decennium geleden
  • xLoessx

    snel verder (: X

    1 decennium geleden
  • AppleTree1

    abo, snel verde<3

    1 decennium geleden
  • xKennedyx

    Maakt nieuwsgierig, bladwijzerding (;

    1 decennium geleden
  • Celin

    Klinkt leuk, abo :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen