Foto bij 18:Team 7 splits again

Team 7 splitst weer


net als Luckey had voorspeldt

Sakura

Ze wandelde naar het ziekenhuis.'Naruto en Sai?'vroeg ze.'Kamer 201.'zei de verpleegster.Sakura liep naar kamer 201.'Hoi jongens ik heb eten mee gebracht.'zei ze.'O hey Sakura.'zei Naruto.'hallo.'zeiden Kakashi en Sai in koor.Sai had wonden opgelopen van zijn gevecht met Jugo.'Kakashi je moet naar mevrouw Sunade.'een ninja was net binnen gestormd en had het gezegd.'Oké.'zei kakashi en volgde de ninja.'Waarom kan mevrouw Sunade ons niet opknappen?'vroeg Naruto.'Omdat (kluns) ze het heel druk heeft veel ninja zijn opzoek naar Orochimaru en de rest en we worden steeds aangevallen, als Hokage moet zij ons dorp recht houden en als heelster moet ze de gewonde ninja verzorgen.'Sakura keek naar Naruto.'Naruto jij...ach laat ook maar.'Naruto lag te slapen (en snurken) als een roos.

Hokage kamer.

'Hoi Sunade.'zei Kakashi.'O hey ik heb niet veel tijd Kakashi maar ... ach laat maar.Kijk maar in deze rol.'en ze gaf de rol aan Kakashi.

Ziekenhuis een paar uur later.

Kakashi kwam binnen.'Hey kakashi sensei wat was er?'vroeg Sakura meteen.'Wel hoe...hoe moet ik dit zeggen ik....ben niet...meer jullie team lijder.Ik ben geen junin meer zelfs geen ninja omdat ik zonder mevrouw Sunade's toe steming op zoek ben gegaan naar jouw Naruto.Vanaf nu zal Jamato het team ECHT lijden sorry voor het storen.'zei hij en wandelde naar de deur sloeg hem half open en wachte even.'Kakashi sensei...'begon Sakura.Maar hij liep door.zonder iets te zeggen.

S'avonds in the hidden leaf vilage

Hij wandelde alleen over straat,plots hoorde hij iemand iets fluisteren.'Haal hem neer!'Kakashi wouw zijn kunai pakken maar
het was al te laat.Daarna voelde hij vreselijk veel pijn in zijn benen en rechter arm.Er kwam een schaduw voor hem staan.'Jij!'siste Kakashi.'Sorry dat ik niet langer kan blijven rond hangen oude vriend.'en de schaduw verdween in de nacht.


Sorry dat het zo lang heeft geduurd voor ik verder schreef door de examens en door op reis te gaan had ik nog weinig tijd om te schrijven maar ik beloof goed verder te werken alvast bedankt om toch verder te lezen:Cedric

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen