Het ergste was om te moeten wachten op Zinzi en te weten dat ik niets kon doen, zolang zij er niet was. Het zou al een stuk makkelijker gaan als ik iets om handen had. Georg was een of andere materiaal kist gaan halen zodat ik tenminste gereedschap had, en ik had de onderdelen er allemaal al uitgehaald, of toch diegene die vervangen moesten worden.. en dan was het stil zitten.. kijken op de laptop of er geen files waren, de nijging om Zinzi te bellen en te vragen waar ze bleef de kop indrukken...
Uiteindelijk kwam ze toch aanstappen..Stappen dan nog. Ze droeg een hele doos vol spullen en glimlachte toen ze me op haar zag afstormen.
'Zo zo, jij hebt me gemist...' zei ze grijnzend toen ik de doos van haar over nam en terug spurtte naar het mengpaneel.
'Meid, je hebt me behoorlijk laten stressen.' mompelde ik terwijl ik mezelf onder het mengpaneel schoof en haar vertelde welke onderdelen ze eerst moest aangeven. ze protesteerde even kort.
'Ik weet niet eens wat elk ding is.' zei ze. Ik kwam vanonder het mengpaneel vandaan en keek haar streng aan. Zo streng als je iemand met paars haar kan aankijken.. niet dus.. of ik kon het niet.
'Gewoon geven, je weet toch wel een beetje wat je gekocht hebt?' vroeg ik. Zinzi beet op haar lip en schudde haar hoofd, ik pakte de doos mee onder het ding. dit zou nog behoorlijk stresserend worden.
'Zora, is ZInzi.. ah, goed zo.' hoorde ik Bill zeggen. Zinzi lachte en daarna hoorde ik even niets dus ik neem aan dat ze aan het kussen waren.
'Zora, ben je bijna klaar? nog een uur en twintig minuten en dan moeten we beginnen of..afgelast hebben.' zei Bill op een manier waarop hij duidelijk maakte dat hij dat laatste niet zag zitten.
'Je paarse vriendinnetje is hier twee seconden, dus veel heb ik nog niet kunnen doen, en dat gaat niet snel verbeteren als iedereen me de hele tijd komt storen.' verzuchtte ik.
'Kan ik helpen?' vroeg Andy.
'Kan je de onderdelen aangeven als ik je de naam geef?' vroeg ik, want met die doos naast me ging het niet vooruit en in het donker kon ik er toch niet veel van zien.
'Tuurlijk schat, zeg maar wat je nodig hebt.' zei hij lachend.

Reageer (4)

  • Bjorn_Ironside

    nice:D

    1 decennium geleden
  • gothicpop

    haha
    en die weet wel hoe wat heet.
    xD
    snel verder

    1 decennium geleden
  • AlreadyGone

    Leuk!
    Snel verder!
    x

    1 decennium geleden
  • darksunside

    oe andy probeert zora te versieren(nerd)
    weet heb te kinderlijke fantasie
    en ik ben er weer dus dan wordt het verhaal zoveeeeel beter :P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen