Het was de volgende dag. Mijn wekker ging en ik sprong uit mijn bed. Na die date van gister was ik helemaal opgebloeid en ik voelde me het gelukkiste meisje van de wereld. We hadden eigenlijk geen nieuwe afspraak gemaakt voor een date, maar ik zou hem vandaag op school vast wel spreken, dat hoopte ik. Ik deed mijn kleren aan en deed mijn make-up. Ik was klaar voor school!
Ik ropte mijn fiets uit de schuur en fietste gauw naar school. Toen ik mijn fiets in het rek zette zag ik dat Britney daar stond. Ik liep vrolijk naar haar toe. "HOW WAS IT?!" vroeg ze superoverdreven. Ik maakte een sshh geluidje en probeerde haar te sussen. "Don't speak so loud!" fluisterde ik zachtjes. Ze lachtte verlegen. "It was... amazing.. we've been to the cinema." Britney luisterde aandachtig. "Awh.. did you guys kissed?!" ik schudde mijn hoofd. "No.. I think I was too shy.. and he too.. I only gave him a kiss on his cheek." ik keek even naar mijn schoenen. "Awh... still cute! I think Mr. Malik really likes you!" zei ze opgewekt. Haar stem maakte ma aan het lachen. "Come, I don't wanna get late for school." zei ik en ik trok haar aan haar arm.

Na een paar uur les was het pauze. Ik besloot om even langs het muzieklokaal te lopen. Misschien was Zayn daar wel, maar helaas. Hij was er niet. Treurig liep ik naar de kantine. Ik haalde wat eten en ging bij Yasmin en Kristel aan tafel zitten. Britney was bij andere mensen aangeschoven. "Hey guys, how was the movie?" vroeg ik aan ze. "Great. It was awesome!" zei Kristel. "We also saw that stupid singer walking.. you know who I mean.. erm... Zayn.. I think." zei Yasmin terwijl ze van haar broodje at. Ik verslikte me in mijn sinaasappelsap en proestte een gedeelte over tafel. Kristel en Yasmin keken me smerig aan. "What the hell is wrong with you?!" vroeg Yasmin geirriteerd. Mijn gezicht liep rood aan. "Nothing... " zei ik zachtjes en met een servetje wreef ik de tafel schoon. Ik vond dat het gesprek wel beeindigt was dus ik keek een beetje om me heen. De deur van de kantine ging open en een groep jongens kwam naar binnen. Één ervan herkende ik meteen: Zayn! Een grijns sierde mijn gezicht. Ik zag dat Zayn een beetje zoekend om zich heen keek totdat onze blikken elkaar kruisden. Hij glimlachte lief naar me en ik glimlachte terug. Hij werd meegetrokken aan zijn arm door één van zijn vrienden en ging ergens aan een tafel zitten. "Hello? Are you listening?" vroeg Kristel. Ik kwam uit mijn gedachten. "What?" vroeg ik. "Damn... what the fuck are you thinking about the whole time Beverly! It's so annoying!" ik bloosde. "I'm sorry guys." "I said that cheerleader training is today.. so be there!" wees ze me streng aan. Ik knikte en at verder.

Ik heb echt geen inspiratie meer :'( :(

Reageer (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen