en we zitten alweer in de examenperiode ... ;s ^-^
En aan deeltje 116 ;D

Met Andy's hulp ging het nog redelijk goed vooruit, hij wist tenminste wat hij me moest aangeven. het enige waar ik me aan ergerde was dat de ander bandleden, of het nu van TOkio hotel of Black veil Brides was, de hele tijd kwamen kijken hoe ver we ongeveer zaten en me iedere keer op de minuut konden zeggen hoe veel minuten het nog was voor de deuren normaal zouden moeten opengaan.
'Hou de deuren nog even toe, zo moeilijk is het niet om het hen uit te leggen dat we met een technisch defect zitten. De show wordt niet afgeblazen, gewoon een tien, twintig tal minuten opgeschoven.' zei Andy toen Bill en zinzi kwamen vertellen dat het concert over 45 minuten moest beginnen, en dat de deuren over precies 15 -ondertussen 13- minuten open gingen.
'Ik wou dat de deuren ook aan dit systeem vast hingen, dan zouden ze me ten minste een beetje rust gunnen en me alleen laten werken.' zei ik zuchtend terwijl ik de laatste dingen vastmaakte. Andy grinnikte.
'Wil je zo graag met mij alleen zijn?' vroeg hij lachend. Ik kwam vanonder het paneel vandaan en keek hem kort aan.
'Ik wou rustig werken.. ik heb een lief, Andy.' zei ik vriendelijk.
'Weet ik wel, ik vond het gewoon leuk om te doen nu ik je .. noobcakeje zag passeren. Hij keek nogal.. wantrouwig naar me.' zei Andy grinnikend.
'Stop met hem een noobcake te noemen. Wat is een noobcake eigenlijk?' vroeg ik verbaast terwijl ik mijn rokje weer recht trok. Waarom wou ik vandaag ook al weer een rokje aandoen?? oh juist, om hier een beetje op de grond te zitten/liggen rollen onder een van de elektronische panelen.
'Ik zou het niet weten, ik heb het ooit eens uitgevonden. Mijn persoonlijke scheldwoord.' zei hij grijnzend. Ik rolde met mijn ogen.
'Gaan we het iq van de jongens eens testen?' vroeg ik aan Andy. Hij keek me verbaast aan.
'Ik weet dat wij niet meteen van de slimste zijn..maar hoe ben je precies van plan om dat te testen?' vroeg hij.

Reageer (8)

  • AroonCat

    Echt een geniaal verhaal! Weiter bitte!

    1 decennium geleden
  • AngelicPower

    Snel verder!!(Y)

    1 decennium geleden
  • darksunside

    snel verder
    (K)

    1 decennium geleden
  • Aslansdaughter

    snel verder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • gothicpop

    tja dat wil ik ook wel eens weten:
    hoe wil je dat testen.
    voice over :hopelijk te zien in het deel hierna.xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen