Deel eenentwintig.

Lilly;

Toen ik het lokaal na nog drie keer de weg te vragen gevonden had, liep ik zenuwachtig naar binnen en er waren meteen 17 paar ogen op mij gericht. Toen de leerkracht mij had opgemerkt, wandelde hij naar me toe en zei: “Ah, you must be Lilly, right ?”
“Yep, that’s me.” antwoordde ik zo opgewekt mogelijk. Ik vond het niet zo fijn dat bijna iedereen mijn naam al kent. Ik ben altijd al gewoon geweest om “onzichtbaar” te zijn en daar had ik geen problemen mee. “I’m Mr. Sylverman De leerkracht gaf me mijn boeken, en duidde aan waar ik moest gaan zitten. Naast mij zat een meisje met hele lange, rode, weelderige haren, ze waren in een losse vlecht gevlochten, maar het uiteinde van de vlecht kwam tot op haar onderrug. Ze glimlachte vriendelijk naar me toen ik ging zitten en ik lachte terug. “Hi, what’s your name” vroeg ze me met nog steeds dezelfde glimlach op haar gelaat Het was meet Literatuur dan Engels dat ik nu kreeg, want hij zat de hele tijd te praten over het tragische liefdesverhaal van Romeo en Juliet. Ik had deze les in België al gehad, dus ik besloot om een praatje te maken met mijn buurvrouw. “What’s your name ?” vroeg ik haar.
“I’m Audrey, what’s yours ?”
“I’m Lilly, nice to meet you.” zei ik met een glimlach op mijn gezicht.
“Nice to meet you to.” antwoordde Audrey, en we schudden elkaars hand.
Ik had deze les ooit al eens gehad. Het was meer literatuur dan Engels, dus ik besloot om mijn buurvrouw eens wat beter te leren kennen. De rest van de les hebben we “kennis gemaakt”. Dit kon best wel eens een goede vriendin van me worden. Ik had met Audrey alle vakken samen. Dat vond ik best fijn, dan moet Iris me niet de hele tijd de weg wijzen. Dat zou zij ook wel leuk vinden.
Toen de bel voor de middagpauze was gegaan, liep ik met Audrey naar de kantine. Ik begon Audrey steeds meer en meer te mogen. Toen we aan een tafeltje zaten en waren begonnen met eten, kwamen Iris en nog een paar nieuwe gezichten bij ons zitten. Ze stelde zich allemaal aan me voor en ik volgde hun voorbeeld.

Reageer (4)

  • coloredwords

    Haha, nu kan je ineens je engels eens leren hé? ;)
    Snél Verder _O_

    1 decennium geleden
  • Boulevard

    VErder!!!!

    1 decennium geleden
  • Dreamcatcher

    En voor de derde keer vandaag moet ik al weer een saaie eentonige reactie zetten omdat ik geen zin heb om origineel te zijn.
    Dus euh, het is mooi, het is prachtig, dus doe maar verder?
    Ja, doe dat maar!

    1 decennium geleden
  • Relinquish

    Nicee ^^
    Ze maakt weer vriendjes, ze wordt groot, onze kleine meid. *dramatisch moment* *pakt zakdoekje*

    Niets aan de hand ><
    ik luister even een zielig liedje, vandaar ;D
    Schrijven jij <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen