Foto bij 062.2 Charlie McFly

Hola Peeps
Ik voel me best zwaar kl*te want ik ga misschien niet over, dat ligt serieus echt aan de vergadering xD. Net zoals ieder jaar ben ik dus weer een bespreek geval xD. Maar volgend jaar is mijn examenjaar dus ik weet niet wat ze dit jaar gaan zeggen. Ik hoop echt zooooo da ik over ben....
Bovendien is de koppijn die ik altijd eigenlijk heb vandaag zo zwaar dat ik de halve dag al met mijn ogen dicht op de bank lig. Maar dan komt weer mijn probleem dat ik niet stil kan zitten xD. Dus eigenlijk voel ik me nu best rot haha.
Niet eens grappig ofzo...
Maar jullie hebben het voor elkaar gekregen om weer 15 kudo's te geven en trouwens ook nog eens een hele handel reacties, dus voor jullie is er weer een deeltje :).
Xx Curlyy

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (11)

  • Whoopwhoooop

    Dit is zoooo leuk! Snel verder! xxxx

    1 decennium geleden
  • Niallene

    Als ik Charlie was geweest had ik die meid echt geslagen toen ze zei dat kind xd of in ieder geval tegen haar uitgevallen, hahaha xd
    snel verder! <3

    1 decennium geleden
  • Sorr

    als iemand mijn kind DAT kind zou noemen,, dan was haar wang rood geweest:$ Super geschrevenx

    1 decennium geleden
  • xximkexx

    Melding: Je hebt deze story al een kudo gegeven!.

    ik HAAAAAAAAT die melding (grrrrrrr, stomme melding, grrrrrrrr:@) please ga snel verder (smekende blik, die zo onweerstaanbaar is dat je metteen nog een stukje activeert)

    1 decennium geleden
  • biancadokkum

    Super geschreven (H)!!

    Charlie zeg tegen Harry dat dat meisje die lieve Lux DAT kind noemde!!!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen