Foto bij (28)~

o ja, jullie waren nieuwsgierig.. ;D

Ik pakte een van de micro's die hier nog lagen, als reserve of door Bill achtergelaten om meteen te testen. ANdy keek nieuwsgierig toe.
Ik verschoof een paar dingen en duwde een paar dingen in. Ik keek erop toe dat alleen maar mijn micro aan stond. Andy begreep het nog steeds niet.
'Bill? Ik heb een probleempje? Je toestel is naar de maan.kapot. Denk niet dat ik het op tijd ga kunnen maken.' zei ik door de micro. Ik deed teken naar Andy dat hij moest kijken naar het podium waar iedereen verzameld was.
ik zag Bill. "Whaat?!' roepen, maar dan veel stiller dan ik. Een van de black veil brides leden -ze waren makkelijk te onderscheiden van Tokio hotel, maar niet onderling van zo ver- ging zitten. Andy sloeg met zijn hand tegen zijn voorhoofd.
'Ze zijn vierkant... gewoon vierkant.. of dom.' zei hij lachend. ZInzi gaf Bill en Tom een klap tegen hun kop, zei iets waarna zowat iedereen naar boven stormde.
'Waarom zeg je dat hij naar de maan is terwijl hij hier nog staat?' riep Bill uit. Ik keek even naar Andy om zijn hilarische kop te zien. Zijn gezichtsuitdrukking was geweldig, maar Georg was net iets beter terwijl hij me in zijn armen trok om me te kussen.
'Heldin van de dag.' zei hij glimlachend.
'Nu is het onze beurt!' riepen Ashley en CC lachend uit. Ik merkte dat Georg zijn best deed om te blijven lachen.. als hij het wou kon hij heel vriendelijk zijn.. ik vroeg me gewoon af hoelang hij vriendelijk zou blijven als het de hele tour Georgje-Pesten zou worden. bwah... het zou wel overwaaien, hij had het wel een beetje zelf gezocht...
'moeten jullie je nu niet heel snel gaan klaarmaken? De deuren gaan over precies 8 minuten open, Bill.. Hurry up!' zei ik gespeeld gestresseerd, want zo was Bill ook iedere keer afgekomen. De jongens vertrokken waardoor Zinzi en ik alleen boven bleven. Ik begon meteen met testen, maar voor sommige dingen was het net te laat.. het vuurwerk op het einde zou het maar moeten doen zonder check-up.
'En wat ga jij nog doen?' vroeg ik ondertussen aan Zinzi. Ze haalde haar schouders op.
'Misschien ga ik nog een tijdje mee.. Ik zei toch dat ik een goeie bazin had?' zei ze lachend.

Reageer (4)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen