"Jij luistert vaak mensen af éh?" vroeg Liam, "ja" lachte ik, de andere keken ons vragend aan. We vertelden het verhaal over hoe wij elkaar voor het eerst ontmoetten en praatten verder tot we weer naar binnen konden.

Na een paar minuten was alles besproken, de contracten ondertekend en mochten we naar huis. We zeiden gedag tegen de jongens en reden terug, er hing een spanning in de auto en beide wisten we waarom.
Er was nog met geen woord gesproken over wat er eerder die avond bijna was gebeurt in de keuken, het ergste was dat zoiets al eerder was gebeurt.

*flashback*
"pfff, dat was me de shoptour wel zeg" zuchtte Catherine toen we neerplofte op de stoeltjes bij Starbucks, "en hoe, ik ben kapot. Het was jou idee om te shoppen voor vanavond" zei ik. Catherine bleef maar doorgaan over hoe knap de vrienden van haar broer waren en dat we een goede indruk moesten maken, ik zat daar maar te luisteren naar haar verhalen over de jongens die ik toch al kon.

's Avonds maakten we ons klaar bij Cat thuis, het mocht niet lijken alsof we er lang mee bezig waren geweest, ook al was dat wel het geval. 
Ik had een simpel jurkje met een jeans-legging en  high heels aan en Cat ongeveer het zelfde, we liepen de trap af om mee te helpen met de laatste dingen klaarzetten.
Er waren al wat vrienden van Giovanni die we konden van school, "Hello Lady's" zei Jason op een Joey Tribbianni manier (je weet wel van Friends; " how are you doing")
Jason was de flirt van de groep.

Er waren ondertussen al een hoop mensen en het was onwijs gezellig, tot de deurbel ging en Sarah binnen kwam. Cat en ik hadden een hekel aan Sarah en zij aan ons, niet dat we die haat openlijk uitspraken maar we wisten het van elkaar.
Sarah was 2 jaar ouder dan ons en een echt snol, geblondeerd haar met extensies (die zo nep eruit zagen als het maar kon), zware push-up, diepe inkijk en een laag foundation dat eerder plamuur leek. Kortom het populaire meisje (toen ze nog op school zat). "Feliz, Catherine! Hey babes" riep ze schijnheilig, we wisten dat ze aardig deed om twee redenen;
1. Wij waren misschien jonger, maar ook populair.
2. Cat was het jongere zusje van Gio, een van de knapste jongens op school en een van de weinige die niet geïnteresseerd was in Sarah.
Ze deed altijd haar best om Gio te verleiden, maar hij trapte er nooit in en dat vonden we altijd erg grappig.
Na een paar uur werd de alcohol en warmte mij teveel en ging ik in de achtertuin zitten, waar Gio al zat. "oh jij bent het" zei hij toen ik naast hem ging zitten, "wie dacht je dan?" "Sarah, voor haar ben ik een soort van gevlucht. Ze irriteert me zwaar " "ik lijk toch niet op haar, hoop ik dan" lachte ik. "Nee, jij bent veel mooier" fluisterde hij zo zacht dat ik het net kon horen (dat niet de bedoeling was volgens mij), "dank je" fluisterde ik terug.
"waarom zit jij eigenlijk buiten?" veranderde hij van onderwerp, "het was een beetje erg warm binnen" zei ik. "weet je, dit is mijn lievelings nummer momenteel" zei ik toen 'just a dream' begon, "weet ik, daarom heb ik hem er een paar keer tussen gezet" zei Gi, "dansen?" vroeg hij verlegen en hij pakte mijn hand vast.
Daar stond ik dan, in de tuin van mijn beste vriendin, te slowen met haar broer, met veel te veel alcohol op.
Mijn armen waren om zijn nek geslagen en zijn handen lagen voorzichtig op mijn heupen, alsof ik breekbaar was...

[Giovanni's p.o.v]
Eindelijk had ik het gedurfd, door de alcohol, maar ik had haar gevraagd of ze wilde dansen. Het was niet veel, maar het was een begin. Ik had ondertussen al maanden een crush op de beste vriendin van mijn zusje, maar ze leek zo onbereikbaar, ze zag mij als niks anders dan de grote broer van. 
Ik hield haar voorzichtig vast, we keken elkaar aan, het is was nu of nooit, maar wat nu als dit alles verpest, het zal erg ongemakkelijk worden.
Terwijl dat allemaal door mijn hoofd ging had mijn lichaam het overgenomen, ik boog mijn hoofd voorover en plaatste mijn lippen op hare, in eerste instantie leek ze geschrokken, maar toch kuste ze terug.
De kus veranderde in een zoen, die pas stopte toen het liedje afgelopen was...
De volgende ochtend leek ze er niks van te herinneren, geen opmerking, spanning, niks...

[Feliz' p.o.v]
kort samengevat, mijn eerste zoen was met Giovanni, de broer van mijn beste vriendin. Om ongemakkelijkheid te voorkomen zei ik er niks over tot hij ermee zou komen en dat gebeurde niet. Hier zaten we dan 2 jaar later in de auto en net op dit moment moest natuurlijk 'just a dream' op de radio komen... 

Reageer (1)

  • Celin

    Haha, geniaal :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen