I'm so so sooo sorry! Ik heb het echt te druk met leren en mn planning bijhouden en al die shit! En ik doe echt mn best er ook nog bij te schrijven, maar we hebben ineens ook in de laatste week nog allemaal verslagen en projecten enalles, en goshh het is zo veel! maar ik doe mijn best! Bedankt voor het houden van jullie abo's!<3 En natuurlijk allemaal vanavond Nederland-Duitsland kijken heaa!(;

Hope you like!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • quotelover

    Ehm...hoi...hallo...ik ben het...tja...IK BEN ER WEER! *valt van bed* I missed you! (aah..) maar vanaf nu ga ik me er gewoon weer aan houden want ik had het druk en nu niet meer, dus ik ben je iets verschuldigd! Ik hoop dat het goed gaat met je proefwerkweek, bij mij best wel, nog niet alles terug maar het komt, ooit! En ik ga nu topspeed typen (alsof ik dat kan) want we gaan dadelijk eten -denk ik- en dat is ook zo lekker met pas gelakte nagels (grijs-blauw-achtig als het bijna zomer is hihi, je ziet het ook aan het weer *kucht* ) Ik heb op de een of andere manier heel vaak net mijn nagels gelakt als ik iets van me laat horen, beetje vaag, maar ja, dat ben ik! Whoepwhoep! Ik heb besloten dat deze reactie is om jou even een break te geven van het intensieve leren =) We gooien er gewoon een mop tussendoor! Wat is groen en plakt? - Kermit de Sticker! *rolt over de grond* Hoog flauwheidsgehalte, hihi. Dus, ga je nog op vakantie? (of blijf je thuis? of ga je kamperen bij de boer!) Wij weten het nog niet *donkere blik* maar anders ga ik lekker oma vervelen... slechte gedachtes. En vriendinnen irriteren *evil laugh* <-- nog steeds een van mijn favorieten! Oh en is ze nou kwaad, of gewoon van het padje af? (Boem is Ho, en Plons is Water) *snurk* Ik ben wel benieuwd (dat zeg ik werkelijk al-tijd... moet toch een nieuwe one-liner zoeken) what's gonna happen (vas happenin' voor de die-hard fan) Oh en de groetjes van Arnold de Walvis, eigenlijk moest ik dikke smakkerd typen maar dat vond ik niet netjes! nou moet 'ie in de hoek! (welke hoek? '...' ) Ik heb trouwens een bloemetje voor Leigh! Kijk maar: (flower) Hou je haaks!

    xx

    1 decennium geleden
  • HoranHug

    Whoehoe!

    Veel succes met school enzo ;P

    1 decennium geleden
  • xLove1Dxx

    Super mooi geschreven!
    Snel verder!

    1 decennium geleden
  • biancadokkum

    yeaaaah (H)!!
    Super geschreven (H)!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen