Foto bij (29)~

hihi ;D
Of zijn deze beter;
Vampy Bill - Vampy Bill 2

Het concert bleek een vrij groot succes te zijn.. omdat Zinzi en ik ons verveelden, bleef ik dan maar om het hele concert voor de elektronica te zorgen. ZInzi keek nogal verbaast als ik haar -half schreeuwend in een poging om boven Bill of Andy uit te komen- probeerde uit te leggen waarom alle knopjes nodig waren. Na een tiental minuten gaf ze op en ging kijken naar de show, vanachter de schermen. Ik vond het machtig vanaf hier, mijn eerste Tokio Hotel/Black Veil Brides concert, het eerste concert van mijn leven en ik stond hier helemaal bovenaan waardoor ik alles goed kon zien. Hoewel het waarschijnlijk wel leuk is...
Ergens tegen het einde van de show, leken geen van de bands meer lawaai te maken. Problemen? Smste ik naar Georg. Hij liep naar Bill en fluisterde hem iets in.
'Aan onze geluidstechniecus; geen probleem hoor.. Tom's vingers moeten gewoon wat afkoelen..' zei Bill in de micro. Ik kon het gelach duidelijk boven het geschreeuw van hyperactieve meiden horen. Ik wou tegen mijn voorhoofd slaan, Georg had gewoon kunnen terug sms'en, maar nee..
'Oh, nu we er toch over bezig zijn.. Lady's en Gentlemen, ik denk dat er iemand is die een applausje verdiend heeft.' zei ANdy in Bills micro. Bill glimlachte.
'Ja, iemand die mogelijk heeft gemaakt dat de show -ontdanks een zwaar technisch probleem- toch kon doorgaan zonder tijdsverlies.' zei Bill. Ik zocht de knop om hun micro uit te zetten. Ik glimlachte toen ik Bill en Andy op het scherm hoorde praten, maar bleek dat er geen lawaai uit hun micro kwam. Bill keek recht in de camera met toegeknepen ogen, waardoor ik me een klein beetje genoodzaakt voelde om de micro weer aan te steken.
'AH, er is weer klank bij het beeld, anders zou dit een behoorlijk irritant concert geworden zijn.' zei Andy lachend.
'Goed, ik -wij allemaal- zouden dus graag onze sexy geluidstechnicus willen bedanken; misschien kunnen jullie eens allemaal samen "bedankt" roepen voor Zora, ons kleine zusje?' vroeg Bill. Ik hoorde heel luid 'Bedankt Zora!' door de zaal gaan, vooral door de jongens die in de micro's riepen, maar daar besteedde ik niet echt aandacht aan... ik wou Bill slaan. hard. Heel hard.
Ik merkte Zinzi achter me op.
'Hij wou het al een hele tijd bekent maken, hij zocht gewoon een goeie reden.' zei ze zacht, want het was even heel stil, voor Tom de noten van een volgend nummer op zijn gitaar begon te spelen.

BELANGRIJK!!!! Ik heb een vraagje voor jullie, en omdat ik graag zou hebben dat iedereen antwoordt, heb ik besloten niet verder te schrijven tot ik een degelijk antwoord heb van meerdere mensen, zodat ik een beetje weet wat de meerderheid wil.
IK HEB EEN IDEE, MAAR DAARVOOR MOET IK WETEN: MET WIE MOET ZORA SAMEN ZIJN? BLIJFT ZE BIJ GEORG OF KOPPEL IK HAAR AAN 1 VAN DE BVB LEDEN??

Reageer (9)

  • Aslansdaughter

    georg!!!!!!

    1 decennium geleden
  • Bjorn_Ironside

    georg(flower)

    1 decennium geleden
  • darksunside

    ze zijn gewoon geniaal bezig tijdens dat concertxD

    1 decennium geleden
  • AngelicPower

    bij georg!!.
    snel verder!!(Y)

    1 decennium geleden
  • gothicpop

    bij georg is romantischer
    maar bij bijv andy heb je waarschijnlijker een hectiser verhaal. en dus meer drama.
    ik weet niet waar jij dit verhaal naartoe wilt lijden maar zoals de rest al schreef georg en zora zijn zo cute(H)
    ik hoop dat je wat hebt aan me mening
    en dat je dus snel verder schrijft pliezzz (A)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen