Foto bij (29)~

toch bedankt aan de 6 mensen (van de 31) die de moeite gedaan hebben om te antwoorden op mijn vraagje

Ik wachtte tot na het concert. Het zou dom, Dramaqueen achtig, kinderachtig en nogal overdreven theatraal zijn om nu het podium op te stormen en Bill een klap te geven, én ik zou meteen een paar duizend haters hebben, wat ook niet zo leuk leek. Maar ondertussen nam ZInzi van de gelegenheid gebruik om me proberen tot "rede" te brengen. Dat Bill het misschien niet zo bedoeld had, en dat het een ingeving van het moment was, dat hij er niet echt overnagedacht had en daarom vergeten was te vragen of ik het niet erg vond, of omdat hij zo blij was dat de show kon doorgaan dat hij het had gedaan... Het maakte mij niet uit hoeveel redenen ze nog kon verzinnen. ZInzi was cool, maar ik nam geen uitvluchten, misschien moest ik die van mezelf ook maar eens tot het minimum gaan beperken.
Mijn boos-zijn (ik kon het niet echt woede noemen) tegenover mijn broer was al gedeeltelijk beperkt, tot blijschap van Zinzi, die het om een of andere reden niet leuk zou vinden dat ik haar vriendje een klap zou verkopen..
De deur van de kleedkamer was open, en het was duidelijk dat de jongens er niet aan gewend waren dat er iemand hun "terrein" binnenkwam zonder kloppen. Er waren net een paar fans binnen voor de meet en greet, de enige reden waarom ik niet meteen begon te roepen. Bill draaide zich glimlachend om.
'Daar is Zora,' zei hij glimlachend. 'Zusje!' riep Tom grijnzend. Ik keek hem strak aan, de twee meisjes die bij Bill stonden keken om een of andere reden vrij bang. Bill's glimlach betrok een beetje.
'Je vond het een beetje.. overdreven, neem ik aan?' vroeg hij onzeker.
'Ze vond dat je eerst met haar moest overleggen.' zei Zinzi die voor me kwam staan en ervoor zorgde dat ik niets kon zeggen. De meisjes keken giechelend naar Zinzi, waarschijnlijk door haar nogal opvallende..coupe.
'Ah zo.' zei Tom, maar hij grijnsde nog steeds. Hij kwam naar me toe en sloeg zijn arm om mijn schouder. 'Probeer eraan te wennen, ik heb je al eens verteld dat het behoorlijk moeilijk is om met kleine Billy samen te leven.' zei hij lachend, terwijl ik zijn arm van me afsloeg.

Reageer (4)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen