Foto bij Caged and bloodless

Hellootjes,


Wat eenstinkwedstrijd he? Pfff.
ALs goedmakertje hierbij een nieuw stuk en heel misschien in de loop van de dag nog eentje, als jullie heel erg lief zijn ^^. Oke, en natuurlijk omdat Someday geslaagd is voor haar examens (tenminste, die aanname doe ik even ^^.)

LATEN WE EEN FEESTJE BOUWEN OMDAT WE DE ALLERSLECHTSTE VOETBALLERS VAN HET EK ZIJN!

Hell yeah :Y).

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (7)

  • Spotgaai

    Lol, ik heb een deel van de wedstrijd gemist :3 Vooral omdat ik met m'n vrienden zat te kloten, dus ik heb niet alles gezien =D

    Maar je flikt 't weer hé, ons met een Cliffhanger achter laten =(

    1 decennium geleden
  • Squidward

    de wedstrijd was echt vreselijk, bah.
    Maar dit verhaal is geweldig!

    1 decennium geleden
  • Noelle1D

    Ahjayea nederland is zo slecht
    Dit is zo spannend is peter dood ? :(

    1 decennium geleden
  • Faery

    Omfg, ja, we waren écht heel slecht. Ik zie Duitsland er ook nog wel voor aan om Denemarken expres te laten winnen of gelijk te gaan spelen zodat ze gelijk van ons af zijn. Damned.
    Like it, btw. :'D

    1 decennium geleden
  • Someday

    JA IK BEN GESLAAGD. Hihi, oh ik ben zo blij. Me ouders hadden al van alles gekocht, zoals champagne, bloemen, tompoezen en confetti. Oh en een kaart, maar die heb ik nog steeds niet gekregen omdat ze beiden vergeten zijn er nog niets op te schrijven, en eigenlijk zouden ze dat gister doen, maar toen waren we uiteten gegaan en daarna moesten we natuurlijk voetbal kijken! Bah, wat was dat een bagger wedstrijd, en ze haalde Afellay er ook nog eens uit.. EN WAAROM MAAK JE EEN CLIFFHANGER?! HMMM. Leg dat eens even uit jongedame, want dit ben ik niet van je gediend. En arme Peter, hij MOET Anna redden, het moet gewoon! Anders is ze weer dood, en gaat alles weer opnieuw, en dat is zo zielig. Doe vanavond alsjeblieft nog een stukje! We moeten gewoon weten wat er gebeurt, anders gaat het helemaal de verkeerde kant op met onze nachtrust! En dat wil je niet op je geweten hebben, toch?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen