"niet mij, want ik sta achter je en ik verlang naar iets" ging hij verder, "ik neem aan dat je dit bedoeld" zei ik en ik hield de koffie omhoog, Zayn kwam naast mij zitten en pakte de koffie aan. Toen we daar een tijdje zaten, zag ik Niall aan komen lopen. Hij had zijn muziek in en neuriede mee met een van mijn nummers, die hij blijkbaar op had staan. Het was een echt liefdesverdriet liedje en zijn normaal stralende blauwe ogen, stonden verdriettig. Hij liep ons straal voorbij, hij keek alleen naar zijn voeten. " ik ga even kijken wat er aan de hand is" zei ik en ik rende achter hem aan, "Niall!" riep ik al rennend door de gang heen. 
Uit het niets stond hij stil en draaide zich om, ik probeerde nog te stoppen maar het lukte niet en ik botste tegen Niall aan. 
Samen vielen we op de grond, "gaat het?" vroeg ik bezorgd, "je bent net op me gevallen, maar het gaat prima' zei hij droog. "dat is toch niet erg, dat ik op je val" grapte ik, "je vriendje denkt daar vast anders over" zei hij chagrijnig, "welk vriendje?" vroeg ik verbaasd,"die gast van gister" "dat is de broer van mijn beste vriendin, hij is ook een goede vriend van mij maar hij is niet mijn vriendje" legde ik uit.
We lagen nog even te praten toen we ons realiseerde dat we nog steeds op elkaar lagen, ik stond op en we liepen naar buiten. "wat was er nou net? Je leek zo down" vroeg ik, "oh niks joh" lachte hij en zijn ogen straalden weer. We gingen weer buiten bij Zayn zitten, en chillden daar tot 8 uur, want zo laat begon de repetitie.
Om 8 uur zaten we in de zaal en toen om half 9 Marc er nog niet was besloot ik te bellen.
"Marc is ziek, hij zei we beide liedjes twee keer moesten oefenen en dat we dan konden gaan" deelde ik mee nadat ik had opgehangen.
Ik zette de muziek aan en we begonnen met de liedjes. En zoals Marc gezegd had stopten we na 2 keer. 

"fijn, ik realiseer me net dat ik mijn auto heb weggegeven" mompelde ik onderweg naar de uitgang, "daar staat Niall hij heeft de sleutels" zei Zayn.
We reden naar het huis van de jongen, waar Liam, Louis en Harry net weggingen. "wil je iets te drinken?" vroeg Niall toen we binnen kwamen, "ja graag, dank je" antwoordde ik. 
We zaten op de bank een beetje te hangen....
EN BAM!!! Een geweldig idee kwam in mij op.

Reageer (1)

  • Celin

    Wait wie heeft dat briefje nou gescgreven, en vinde Zayn en Niall Feliz nu beide leuken? Ik ben echt dom, haha.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen