Foto bij (30) ~

'Sigaretten zijn niets voor mij.' mompelde ik terwijl ik hem terug gaf aan Andy. Na een tiental minuten daar nog een beetje te zuchten, zag ik Georg lopen. Hij kwam naast mij hangen, ook al merkte ik dat hij misschien liever tussen Andy en ik hing. EN niet omdat hij ANdy leuk vond. Hij kuste me en keek me raar aan.
'Ofwel is Andy te dicht gekomen, ofwel heb jij geprobeerd om te roken.' mompelde hij terwijl hij ook een sigaret uithaalde. Hij ook al? Waarom had ik dat niet opgemerkt? Hij klopte op zijn zakken om zijn aansteker te vinden, Andy stak de zijne uit.
'Bedankt,' zei Georg terwijl hij zijn sigaret aanstak. Hij kon verdorie zelf glimlachen als Andy in de buurt was, we gingen erop vooruit.
'No problem, noobcake.' zei Andy lachend. Georg grijnsde.
'En tot daar komen we overeen, niet verder, Pussy.' zei hij. Ik schudde mijn hoofd in volle verbazing.
'En jullie durven beweren dat vrouwen raar zijn?' vroeg ik. Ik ging zitten op het muurtje, wat niet zo breed was als ik verwacht had waardoor ik mijn handen op elk van de jongens hun schouder legde om niet achterover of voorover te vallen.
'Ik heb het gevoel dat ik tussen twee schoorstenen zit.' merkte ik op. Georg en Andy lachten luid. Tom, Bill, Sarah en Zinzi kwamen erbij staan. mijn idiote broers staken ook allebei een sigaret op.
'Alleen vrouwen zijn verstandig genoeg om van sigaretten af te blijven.' zei ZInzi glimlachend. Oeps. Oh ja, ik was mijn hele leven al een soort jongens-meisje.
'Waarom komen jullie twee niet overeen?' vroeg Sarah, duidelijk tegen Andy en Georg die zo weinig mogelijk elkaars richting uitkeken.
'Omdat Georg zich soms gedraagt als een klein kindje.' zei ik glimlachend waarna ik hem een kusje gaf in zijn nek. Het dichtste punt waar ik aankon zonder Andy los te laten anders lag ik op de grond.
'Serieus.. Ik wil een antwoord.' zei ze koppig.

Reageer (6)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen