Foto bij Hoofdstuk 4

heey lezers.
Sorry dat ik gisteren niets plaatste maar ik heb deze week workshop week dus ik moet veel workshops volgen. Dus er komt iets minder vaak een deel.

xx misschien kudo en reactie??
Love Yaa

Ik hoorde de wekker piepen, en ramde de wekker uit. Ik liet me uit bed glijden liep naar de kast en pakte er een setje uit. Ik liep in mijn nieuwe setje naar beneden en at snel een broodje. Toen pakte ik mijn tas en wachtte op mijn moeder die niet veel later aangekleed en wel de woonkamer binnen kwam wandelen.'Goeie morgen schat' zei me moeder lief.
'Goeiemorgen' mompelde ik, terwijl ik me iphone zocht.'Zoek je dit?' Vroeg mijn moeder terwijl ze mijn Iphone in de lucht hield. 'ja'mompelde ik geirriteerd. Ik pakte mijn Iphone en stopte hem in me tas.Samen met mijn moeder liep ik naar de auto en we reden samen naar school toe. Toen we er waren keek ze me door dringend aan. 'geen slechte indruk maken he?' Vroeg ze nog. 'Nee mam, ik ga de directeur aan de vlaggen stok ophangen' Merkte ik droog op en rolde met me ogen.

Toen me moeder weg reed. Draaide ik me om en liep de school
in.De school was echt super mooi! De muren in mijn oude school waren verschrikkelijk saai en gewoon grijs. Maar deze muren waren blauw, oranje, groen, en zelfs roze. Ik denk dat ik deze school super ga vinden. Ik liep naar de balie toe en zag een jonge vrouw bellen te blazen met kauwgom. 'Zeg mevrouw ik ben nieuw op school en ik kom mijn kluisje sleutel en rooster ophalen' Zei ik . 'Naam?' zei ze arogant.
'Rosalynn Mckenzie' 'Oke je kluisje is op de 1e verdieping nummer 777 en hier is je rooster'.

Ik bedankte de vrouw en liep toen naar de trap. Ik ging naar de 1e verdieping die helemaal vol stond met kinderen. Ik zocht mijn kluisje en ik gooide de helft van me boeken er in plus mijn gym kleding. Toen ik weg wou lopen hoorde zag ik 2 meiden me arogant aan kijken. de meisjeszagen er uit als 2 barbie poppen alleen was de ene een bruine barbie pop.
Ik liep langs ze en ik hoorde de barbie pop nog net zeggen 'Volgens mij is die nieuw moet je zien hoe ze eruit ziet!'. Ik liep snel door en ik probeerde mijn woede in te houden.

Ik keek op mijn telefoon en zag dat over 5 minuten de bel al ging, dus ik zou snel mijn lokaal moeten vinden. Ik legde mijn telefoon weer in mijn tas en ik besloot om mijn lokaal op te zoeken. Maar aangezien de school erg groot was was dat nog niet zo snel gedaan.

Ongeveer 7 minuten later kwam ik bij mijn lokaal uit dat dus letterlijk naast mijn kluisje zat. 'Echt heel slim Roos'Zei ik tegen mezelf.
Ik stond nu dus voor het lokaal ademde diep in en uit en stapte toen het lokaal binnen.
_______________________________________________________________________

Kudo en reactie?
En hebben jullie nog tips?

xxMoi(flower)(flower)(flower)

Reageer (2)

  • Starbuckster

    dankje SPONGEBOBB ik ga morgen nog een stukje schrijven en misschien 2;)

    1 decennium geleden
  • Spongebobb

    Goed geschreven, snel verder!
    Xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen