Foto bij Chapter 03

Dank jullie wel voor de reacties :)!
Gisteravond is het er helaas niet meer van gekomen om nog iets te typen, daarom vandaag een extra lang hoofdstuk!
Ik heb nog een vraagje; hoe krijg je een link in een woord? Bijv. als ik dit typ, dat daar een link komt waar je dan op klikt en ergens naartoe gaat? :$
Reacties? :)
Enjoy!

‘Wat een KUT wedstrijd!’ zeg ik boos tegen mijn zus. ‘Ja Jezus, we hadden godsamme 3 matchpoints en nog geven we ‘m weg.’ Boos vegen we de baan en lopen we naar de kantine. Daar val ik in de armen van mijn moeder, die me troost. Spontaan begin ik ervan te huilen. ‘Ja ik kan toch ook niet tennissen met deze wind en die regen?! We waren zo dichtbij mam, hoe kan dat nou?!’ Ik snap er niks van. We hebben super goed getennist, oké een paar steekjes laten vallen maar dat deden hun ook.. en toch worden we nu tweede in plaats van eerste. Argh! Hoe frustrerend is dit!!! Ik kijk naar Jade en zie dat zij ook de tranen in haar ogen heeft staan. Verliezen in de 3de set tie-break, hoe vervelend is dat. Op dat moment komt Marco, de vriend van een goede kennis van mijn ouders, naar ons toe. ‘Jullie hebben het goed gedaan dames! Jullie hebben goed gespeeld. Jammer dat jullie nu verloren zijn.’ Gedurende zijn speech krijg ik weer de tranen in mijn ogen. ‘Ach, het is alleen maar mooi dat je nu je emoties laat zien,’ zegt hij. Ik moet glimlachen tussen mijn tranen door en probeer te stoppen met huilen.

Als ik terugkom van het douchen ga ik weer naast Marco staan. Iedereen is nog aan het napraten over de wedstrijd, terwijl ik eigenlijk het liefste naar huis toe wil. Ik ga hier toch niet blij lopen te doen, terwijl ik net ben verloren? Pff. De vriendin van Marco ziet dat ik me niet prettig voel en geeft me een knipoog. Marco begint tegen me te praten. ‘Hee, maar wat hoorde ik net van jouw vader? Ben jij voor Ajax?!’ Ik begin te lachen. Hmm zou Marco daarmee bedoelen dat het erg is dat ik voor Ajax ben, of zou hij het leuk vinden? Ach wat ik ga er niet over liegen! ‘Ja ik ben voor Ajax!’ zeg ik trots. Ik zie aan zijn gezicht dat hij dit leuk vindt. ‘Aah ik ook! Ben je al vaak naar wedstrijden of trainingen geweest?’ Mijn gezicht betrekt. ‘Nee.. ik wil wel heel graag maar het is zo moeilijk te regelen als je geen clubcard of seizoenskaart hebt.. En het is vaak op zondag dus duur om met de trein te gaan.. Ik ben vorige week toevallig naar de wedstrijd geweest, maar ik wil eigenlijk een keer naar een training toe.’ Marco kijkt me vrolijk aan. ‘Weet je wat? Dan ga ik jou nu blij maken, we gaan samen een keer naar een training toe, dan rijd ik ernaartoe. Neem je Jade ook maar mee!’ Vol verbazing kijk ik Marco aan. ‘Wat? Dat meen je niet!’ Ondertussen had Jade zich aangesloten bij het gesprek. ‘Jaaa dat doen we! Kan jij eindelijk Boilesen van dichtbij zien!’ zegt ze tegen mij, waarna ze me een knipoog geeft. Ik voel dat ik begin te blozen.. wat moeten ze wel niet denken? Een meisje van 19 jaar, uit Horst, dat een oogje heeft op een profvoetballer die speelt bij Ajax… Snel probeer ik te stoppen met blozen, maar tevergeefs. Marco heeft het al gezien. ‘Heb jij een oogje op Boilesen ja?’ vraagt hij lachend aan me. Ik zeg, ‘Neuh. Ik vind hem er wel leuk uitzien, maar ja zoiets zou toch nooit kunnen hè. Ik ben in ieder geval blij dat we naar een training gaan,’ probeer ik het onderwerp snel naar iets anders te verplaatsen. Maar Marco geeft niet op. ‘Ah dan gaan we proberen om tijdens de training Boilesen eens aan jou voor te stellen..’ ‘Wat!?’, reageer ik verbaasd, ‘Dat lukt toch nooit?’ ‘Hoezo?’ zegt Marco. ‘Gewoon een beetje springen en gek doen en hij kijkt vanzelf hoor!’ Ik schaam me nu al kapot.. pff had ik maar nooit ja gezegd. Gelukkig zijn mijn gedachten nu afgeleid van de tenniswedstrijd en kan ik alleen nog maar denken aan mijn eventuele ontmoeting met Boilesen.

Die nacht in bed denk ik na over de training. Over een week en een paar dagen is het al zo ver, dan is er weer een open training. Ik kan er nu al niet meer van slapen.. Stel je voor dat Marco echt zo raar gaat doen, en dan met mijn zus ernaast die me alleen maar nog meer voor paal zet.. dadelijk ga ik helemaal af bij Boilesen, krijg ik een rood hoofd, weet ik niet meer wat ik moet zeggen. Ik app Joey; wat nou als ik Boilesen echt ga ontmoeten op die trainingsdag? Stel je voor! Ik krijg nu al kriebels in mijn buik! Gelukkig krijg ik snel een reactie terug, die me gerust stelt. Ach, waarschijnlijk zie je hem alleen van een afstandje. Het zal allemaal wel meevallen hoor :)! Komt goed! Ga nu maar lekker slapen en denk er niet teveel over na. Pfoe gelukkig is Joey er nog, die doet tenminste normaal erover. Al weet ik eigenlijk ook goed dat hij gek wordt van mijn Boilesen gespam de hele tijd. Hihi. Ach, laat ik maar gewoon gaan slapen. Door al die gedachtes val ik uiteindelijk laat in slaap en droom ik – uiteraard – over Boilesen en onze ontmoeting.

Reageer (6)

  • eriksen

    Aah leuk, haha ben benieuwd
    Snel verder! :)

    1 decennium geleden
  • xpantoffelx

    snel verder!! :)

    1 decennium geleden
  • Navygirl

    Mooi geschreven :)

    Snel verder <3

    Xx

    1 decennium geleden
  • Navygirl

    Mooi geschreven :)

    Snel verder <3

    Xx

    1 decennium geleden
  • PrimRue

    dan doe je: url=de link die je er wilt hebben]dit[/url] en dan staat dit in t blauw en als je erop klikt gaat ie naar de link (; alles moet wel aan elkaar anders doet ie het niet.
    Loveee it<33
    Snel verduuuur(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen