Foto bij Alexis King

Zachtjes klop ik tegen de deur aan. Ik hoor wat voetstappen, en de deur wordt open gedaan. Ik kijk recht in de ogen van Liam. Zwijgend pakt hij mijn hand en trekt me de kamer in. Samen gaan we op mijn bed zitten. Niall staat onder de douche. ‘Niall is verliefd op je’ zegt hij dan. Ik knik langzaam en bijt op mijn lip. ‘Ik heb zoveel spijt voor hem dat ik zijn prinses niet kan zijn’ mompel ik. Liam grinnikt even, maar kijkt dan gelijk weer serieus. ‘Hij komt er wel overheen’ zegt Liam en hij geeft me een knuffel. Dan staat hij op en loopt naar de deur. ‘Ik zie je zo bij het ontbijt’ zegt hij en ik knik. Ik pak een setje kleren uit mijn koffer en wacht tot Niall klaar is met douchen. Even later verschijnt Niall in de deuropening van de badkamer. Ik kijk hem aan en hij glimlacht flauw. Ik sla mijn ogen neer en loop de badkamer in. Ik doe mijn pyjama uit en doe de douche aan. Genietend sluit in mijn ogen, en ik voel de warme stralen over mijn lichaam stromen. Met tegenzin doe ik de douche even later uit.
Ik kleed mij aan en föhn mijn haar snel, om het daarna in model te brengen. Ik loop de badkamer uit, en ga naar het restaurant van het hotel, waar het ontbijt buffet is.
Ik loop erheen om vervolgens mijn standaard ontbijt te pakken,yoghurt met muesli en een kopje thee.
Hierna loop ik naar de jongens toe en schuif aan. ‘Goedemorgen’ zeg ik en ik krijg wat gemompel terug. Mijn blik valt op het bord van Niall, waar bijzonder weinig op ligt. Ik besluit er niet op in te gaan en neem een slok van mij thee. Met tegenzin neem ik een hap van mijn muesli. Ineens voel ik een hand op mijn been en verslik ik me in de muesli. Hoestend sla ik mijn hand voor mijn mond. Ik word rood van de vragende blikken die ik van de anderen krijg. ‘Ik verslikte me’ mompel ik, als ik weer op adem ben gekomen. Ze knikken er richten zich weer op het ontbijt. Snel kijk ik naast me, en zie Harry licht grijnzen. Onopvallend trap ik tegen zijn been aan. ‘Au’ roept Harry met een pijnlijk gezicht en hij kreunt even. Weer komen er allemaal vragende blikken deze kant uit. ‘Nog steeds beetje buikpijn’ zegt Harry snel, en ik stop weer een hap muesli in mijn mond. Als iedereen Harry nog steeds aankijkt. Sta ik op, en tik Harry op zijn schouder. ‘Ik heb nog wel wat medicijnen liggen’ zeg ik en ik knipoog onopvallend. Harry knikt en kijkt me licht grijnzend aan. Hij staat op en loopt met me mee het restaurant uit. Ik pak zijn hand en we nemen de trap naar boven, als we naar de kamer van Niall en mij gaan. Harry tilt me op en gooit me op bed, om me vervolgens te gaan kietelen. Lachend probeer ik Harry terug te kietelen. ‘Harry, stop! Stop alsjeblieft!’ lach ik. Maar Harry gaat gewoon door. Ik weet me door Harry zijn armen heen te wurmen en ga nu bovenop hem zitten. ‘Zo’ zeg ik, terwijl ik nog even lach. Harry kijkt me glimlachend aan. En dan de flirterig glimlach. Ik kijk snel weg.
Best Friends Alexis, best friends.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen