http://www.quizlet.nl/stories/83058/i-would-stay--one-direction/ neem een abbi? Please
Ik dacht ik zet het hoofdstukje toch maar online....
Reactie en of kudo zou leuk zijn

"zullen we anders aan de song verder werken ? Ik heb de blaadjes bij me" zei ik, "ja is goed" stemde Niall in.
Ik pakte de blaadjes uit mijn tas en zocht die van mezelf eruit, "van wie is deze?" vroeg ik toen ik een willekeurig blaadje omhoog hield, "Liam" werd er gezegd, oké die viel dus af. Ik pakte het bewust blaadje dat voor veel verduidelijking zou zorgen, "en deze?" vroeg ik. Het bleef even stil, "Niall die is van jou" zei Zayn , "oh ja..." zei Niall. Ik wist gewoon dat hij wist, dat ik het weet en toen Zayn naar de wc was werd het spannend.
Ik bleef hem aanstaren met een van van, ga je het nog zeggen of wat? En hij werd er zichtbaar onrustig van, het was misschien lullig maar dat briefje heeft bij mij ook een hoop onrust veroorzaakt.
"je weet het hè?" vroeg Niall na een lange stilte, "Jep"zei ik kort, "sorry" mompelde hij.
"sorry voor wat?" vroeg ik verbaasd, hij deed zijn mond open om wat te zeggen, maar op dat moment kwam Zayn weer binnen en gingen we weer verder.
"heeft iemand al iets?" vroeg Zayn na een paar minuten, "behalve honger?" vroeg in toen mijn maag begon te knorren, "wil je iets te eten?" vroeg Zayn die meteen opstond. "als jullie niets hoeven te bestellen wel ja" lachte ik, "we hebben gewoon broodjes hoor, is kaas goed?" lachte Zayn. "is prima, dank je" antwoordde ik en keek naar Niall die druk aan het schrijven was.
"oké maar even serieus nu" begon ik toen ik mijn broodje ophad, "wat hebben we tot nu toe?" ging ik verder.

"Dit hadden we al;
I saw you in the club
When i walked through the door
The turned the music up
And you just moved more

When i look in your eyes
I know you're not that tough
I see trough all those lies
I think you had enough

i cannot leave
Before i know your name
I have to see if
You feel the same

Oh his smile
Got me head over heels
I stared for a while
I wonder how he feels"

zong ik, "en ik heb helemaal niks voor de rest" ging ik verder. "ik heb dit staan:
Would she feel the same
Her eyes don't give a clue
You're playing a game
Don't know what you pull me through" zong Niall en ik wist pressies wat hij bedoelde, "en ik heb dit; I just want to tell you
But i am to afraid
This i have to do
Before it is to late" zong Zayn.

We disscuseerden nog even verder over het liedje tot Louis, Harry en Liam met veel kabaal binnen kwamen. "AAA FELIZ!!!" riep Lou toen hij me zag zitten en hij rende op me af, Harry volgde zijn voorbeeld en Liam keek lachend toe. Na nog een poging gedaan te hebben om verder te schrijven, wat niet lukte, gingen we tv kijken.
"en weer is tiener idool en droom van menig man, Feliz, gespot met een jongen. Deze keer is zij op het vliegveld gefotografeerd terwijl zij de jongen om de hals vloog, in de supermarkt en in de auto samen met dezelfde jongen. En een paar uur geleden verliet ze het terrein waar geoefend wordt voor het grote benefietconcert samen met one direction leden Niall Horan en Zayn Malik. Ze heeft ze wel voor het kiezen of heeft zij al een keuze gemaakt? zei een verslaggever van een of ander roddel-programma en er verscheen een foto van Niall en mij op tv, dat ik bovenop hem lag in de hal van het gebouw waar we repeteerden. Ik stikte in mijn slok cola en keek vol verbazing naar de tv, ik zag Nial vanuit mijn ooghoeken knalrood worden en de jongen vol verbazing naar ons kijken...
"What The Fuck, oké het is officieel. Je mag niet meer letterlijk op iemand vallen" zei ik droog, oké verkeerd antwoord. "leg uit"zei Liam, "oké luister, ik zat buiten met Zayn koffie te drinken, toen Niall voorbij liep en hij leek zo verdrietig. Hij zag ons niet en liep ons straal voorbij, ik maakte me zorgen en besloot te gaan vragen wat er was. Ik rende achter hem aan en riep hem, hij draaide zich om en stond stil, waardoor ik niet meer kon stoppen en tegen hem aanbotste. Eindstand, we lagen op de grond" vertelde ik....

Reageer (2)

  • Celin

    btw... I KNEW IT!

    1 decennium geleden
  • Celin

    altijd die roddel-programma's brengen je in gênante situaties. pff.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen