Foto bij Harry Styles

Ik ben verliefd op haar. Ik ben al verliefd op haar sinds Liam haar aan ons voorstelde. Maar ik wist dat Niall haar ook leuk vond, dus ik ben er nooit verder mee gegaan. Wel deed ik andere verkeerde dingen, de ene one night stand na de andere. Ik voelde me slecht, maar ik liet het niet merken. Toch leek het net of Alexis het allemaal niets uitmaakte en ging gewoon normaal met ons allemaal om. Iedereen dacht dat ik alweer beter was, maar dat was alleen door de medicijnen. Ik weet niet wat voor een soort het zijn, maar het lijkt net drugs. Maar vind je het gek, als je het in een afgelegen dorpje in een drogisterij koopt.
Natuurlijk was het niet Alexis haar bedoeling om dat soort te kopen. Ik geef niemand de schuld. Alleen Frankrijk dan. Gelukkig zijn we nu in Barcelona. Het is lekker warm, maar toch heb ik nog het gevoel dat ik verhoging heb, en een misselijk gevoel kruipt ook nog steeds door mijn maag.
‘Harry… Harry!’ hoor ik en ik schrik uit mijn gedachten. Alexis, die nu van mij af was gekropen, kijkt me bezorgd aan. ‘Ik.. ik voel me niet zo lekker’ zeg ik. En Alexis haar hand vliegt weer naar mijn voorhoofd. ‘Je bent wel een beetje warm’ zegt ze. Ik knik langzaam. ‘Ik heb nog wel wat me,-’ zegt ze, maar ze stopt als ik haar hand vast pak. ‘Nee, geen medicijnen meer’ zeg ik. Alexis kijkt me verbaast aan. ‘Het is net drugs Ally, ik voel me alleen goed als alles in ingenomen, en dan voel ik me goed, maar niet helder’ zeg ik. Alexis kijkt me met grote ogen aan en gooit gelijk alles in de prullenbak. ‘Het spijt me Harry! Ik had die dingen nooit moeten kopen!’ zegt ze. ‘Het is niet erg, ik ziek nu wel normaal uit, ik probeer alleen niks te laten merken aan alle anderen, anders gaan ze misschien wel dingen afzeggen’. Alexis knikt langzaam. Ik ga rechtop op bed zitten en klop naast me neer, en Alexis gaat naast me zitten.
‘Would you please take care of me?’ vraag ik.
Alexis knikt. ‘Altijd’.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen