Foto bij Sleep well

volgende week ben ik weg, op werkweek én familie weekend (kortom, niet slapen en zuipen + niet slapen en met reuze katapulten spelen)

'Saphira, zouden we niet een vacht mee moeten nemen voor Isaac?' Vincent keek neer op de resten van het hert dat hij en saphira net haden gegeten.
'Waarom? hij kan toch nog in een wolf veranderen?' ze klonk twijfelachtig. Isaac was er niet best aan toe. Hij had moeite met veranderen naar zijn wolf en was altijd moe.
'Dat wel.. maar het gaat moeilijk' zei hij zachtjes. 'laten we dan maar gaan, het is een lange weg terug'
Sapphira bleef echter nog even staan. Vincent had wel een punt misschien. Isaac leek grote moeite te hebben met in zijn wolf te blijven.
Uiteindelijk nam zij het dode hert op haar rug. Vincent nam voor als Isaac het wou de vacht van hun hert mee.
Het bos was vrij stil. De jonge wolven waren de enige daar. de dieren die een protentiele prooi vormde voor hen hadden wel geleerd uit de buurt te blijven.
De kleine dieren zoals vogels en insecten waren er nog wel maar zij hadden ook niks van de twee vleeseters te vrezen.
Isaac die zat bij het vuur. in zijn menselijke vorm. hij zag er zo alleen maar zwakker uit. Sapphira gromde afkeurend.
'heb je het niet koud?' vroeg Vincent die de vacht naast zijn meester neerlegde.
Isaac Schudde zijn uitgemergelde gezicht. 'Het vuur houd me wel warm, maak je nou maar geen zorgen' van de ooit betrouwbare stem was nog weinig over gebleven.
'Isaac, verander in je wolf, zo trek je het niet lang' zei Sapphira die het gedoodde ree van haar rug af liet glijden.
'dat snappen jullie misschien nog niet maar het is te vermoeiend, ik zou daarvan alleen maar sneller van mijn stokje gaan'
Vincent keek naar het vuur toe. hij wou niet horen dat Isaac's tijd hier bijna op was.
Isaac Begon zweigend aan zijn ree die hij gewoon als mens rauw en al op at.
Sapphira die probeerde Vincents aandacht een beetje van Isaac af te houden door hem wat in zijn vacht te poken met haar neus en hem achter zijn oren te likken. het hielp wel. Vincent was dwangmatig op de grond gaan liggen en ontspande uiteindelijk terwijl sapphira hem zachtjes vertroetelde.
Uiteindelijk vielen Hij en Isaac in slaap. Tevreden stond Sapphira op. ze trok de huid van hun hert over Isaac en ging daarna zelf ook slapen.

Reageer (2)

  • AlphaRaven

    HMMM ik vindt dit verhaal echt heel erg mooi geschreven. Ik zou best wel een rolletje willen, maar dat verknalt misschien het verhaal. Ik bedoel wie wil nou iemand zoals ik in een verhaal zo goed als deze? in ieder geval snel verder gaan

    groetjes Raven

    1 decennium geleden
  • Incerto

    VERDER X3


    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen