Foto bij Chapter 04

Super Jannnnnn! Haha!
Dit keer een lang stukje, ik wou even een stukje vooruit komen omdat ik merk dat mijn verhaal minder wordt gelezen :(. Ik hoop wel dat jullie het nog leuk vinden, reacties? :$
Iedereen sterkte vanavond met het Nederlands Elftal... (Y)

Ik word wakker van mijn mobiel, die me door het nummer Lego house van Ed Sheeran verteld dat het tijd is om op te staan. Meteen realiseer ik me wat voor dag het vandaag is. Vandaag ga ik naar de training van Ajax!!!!!! Ik spring mijn bed uit en ga snel even onder de douche. Daarna besteed ik zorgvuldig aandacht aan mijn make-up en haren, ik moet er natuurlijk wel tiptop in orde uitzien!

Rond een uur of 9 is het zo ver, dan komt Marco mij ophalen en gaan we vervolgens mijn zus ophalen. Mijn zus woont namelijk sinds korte tijd samen met haar vriend Geert, die voor PSV is. Dit zorgt vaak voor irritaties onderling, vooral omdat ze allebei zo fanatiek zijn. Jade mocht bijna niet gaan van Geert, maar gelukkig heeft ze hem over kunnen halen!

Ik hoor ineens getoeter buiten en realiseer me dat Marco er is. Snel check ik of ik echt alles bij me heb, camera, geld, yes! ‘Doei mam, doei pap! Ik ga naar AJAX!!!’ zeg ik lachend. ‘Veel plezier schat!’ zegt mam. Wat pap zegt hoor ik al niet meer, want ik ben al snel naar buiten gegaan.

‘Hee! En heb je er zin in? Zo te zien wel haha!’ vraagt Marco aan me. ‘Ja ik heb er echt ontzettend veel zin in, maar vind het ook wel spannend hoor!’ ‘Ja dat snap ik, je gaat niet zomaar ergens naartoe hè.. Je gaat de liefde van je leven ontmoeten!’ lacht Marco. ‘Ja, alleen weet hij dat nog niet!’ voeg ik lachend toe. Na 10 minuutjes rijden komen we bij het appartement van mijn zus en haar vriend aan. Jade staat al buiten te wachten en ik zie aan haar dat ze het ook spannend vindt. Enthousiast doet ze de deur open en begroet ze ons. ‘Vind jij het ook zo spannend, Sammy?’ vraagt ze aan me. ‘Ja, ik heb vannacht nauwelijks geslapen!’ geef ik eerlijk toe. ‘Ach, het zal wel meevallen hoor!’ zegt Marco. ‘Ik ben benieuwd!’ zegt Jade.

Na bijna 2 uur gereden te hebben, zijn we dan eindelijk bij de ArenA aangekomen. Ik hou het niet meer van de zenuwen! Gelukkig heeft Marco dat in de gaten en lopen we direct door naar de trainingsvelden. OMG OMG OMG! Ik ga dadelijk Boilesen zien! Waaaaaaa! - denk ik bij mezelf. Ik ben blij dat Marco erbij is, want van spanning had ik volgens mij de weg nooit gevonden. Bij de trainingsvelden zie ik best veel meiden staan, maar ook veel ‘echte’ Ajacieden, van die die-hard jongens met tattoo’s. Dan komen de spelers het veld op en wordt er geapplaudisseerd. Ik kijk geconcentreerd naar de spelers, om te kijken of ik een jongen zie met licht blond haar… en jawel! Daar komt ‘ie aan! Van enthousiasme pak ik Jade’s hand en knijp ik erin. ‘Aah! Daar is hij!’ roep ik enthousiast. Een meisje naast me kijkt me raar aan, maar boeiend! Dit is mijn eerste keer dus laat mij maar enthousiast zijn.

Tijdens de training gebeurd er eigenlijk niet veel speciaals, maar ik merk dat ik de hele tijd met een lach op mijn gezicht aan het kijken ben. Ondertussen heeft Jade al god weet hoeveel foto’s gemaakt van Jan Vertonghen, die vindt zij dus knap.. Ach ik ben alleen maar blij, minder concurrentie. En dan opeens, zie ik Boilesen onze kant op kijken. Mijn hart bonkt in mijn keel en ik vergeet even de wereld om me heen. Hij kijkt naar me, zwaait en lacht even naar me. Ik kijk om me heen, wauw was dat tegen mij? Aan die jaloerse blik van dat meisje naast me te zien wel.. ‘Zeg Sammy, volgens mij wordt er met je geflirt!’ zegt Marco lachend. Ik voel dat ik begin te blozen. ‘Ach nee, dat was vast niet naar mij bedoelt,’ wimpel ik zijn opmerking af. ‘Wie weet, komt hij dadelijk wel naar je toe..’

Een moment later geloof ik mijn eigen ogen niet, hij komt naar me toe gerend! Ik snap er niks van. Volgens mij ziet hij dat aan me, want hoe dichterbij hij komt, hoe erger hij begint te lachen. Dan begint hij te praten. ‘Hee, ben jij al vaker naar de training gekomen of is dit de eerste keer?’ vraagt hij aan me. Ik stamel; ‘D-d-dit is mijn eerste keer!’ ‘Aah, daarom heb ik je natuurlijk nog nooit gezien!’ zegt hij met een knipoog. Ik voel dat ik weer begin te blozen, waarom doe ik dat nou altijd?! ‘Ik moet nu snel weer terug, anders wordt Frank boos op me!’ zegt hij. ‘Doe je best!’ zegt Marco dan, omdat ik niks meer kan uitbrengen. Ik draai me naar links en kijk naar mijn zus. Ook zij snapt er niks van. ‘Waarom komt hij opeens naar jou toe? Marco heb jij dat soms geregeld?’ Marco begint te lachen, ‘Nee ik heb niks geregeld hoor.. ik had dit ook niet verwacht!’ De training duurt nog maar een aantal minuten, maar in die minuten word ik gek van mijn gedachten. Waarom heb ik niks fatsoenlijks tegen hem gezegd? Waarom heb ik niks aan hem gevraagd? Waarom kwam hij naar me toe? Stel dat ik hem nu nooit meer spreek!! Maar hoeveel ik ook nadenk, ik kom er niet aan uit.

Dan hoor ik opeens weer geklap, en realiseer ik me dat de training is afgelopen. Ik weet niet hoe snel ik weg moet komen, ik schaam me dood om mijn vertoning van net. Jeetje Sammy, vind je het gek dat je geen vriendje hebt? Je doet echt belachelijk! denk ik bij mezelf. Ineens voel ik een hand op mijn schouder. Het is Marco. ‘Hee waar denk jij naartoe te gaan? We blijven nog even staan hoor! Misschien komt Nicolai nog wel naar je toe.. Je moet sowieso nog met hem op de foto!’ zegt hij. Alsof we het over de duivel hebben, komt Nicolai naar ons toegelopen. ‘En, wat vond je ervan?’ vraagt hij aan mij. Normaal doen Sammy! Normaal doen!. ‘Super leuk! Zeker voor herhaling vatbaar!’ zeg ik tegen hem. ‘Ah gelukkig maar, want dan kan ik je nog vaker zien!’ zegt hij lachend. Meent hij dat nou? Ik snap er niks van. Dan springt Jade tussen ons beiden. ‘Zeg Sammy, jij wou toch met hem op de foto of niet?’ Ik ben haar voor eeuwig dankbaar. ‘Ja! Wil je met me op de foto?’ vraag ik aan hem. ‘Maar natuurlijk, met leuke meisjes altijd!’ zegt hij. We maken de foto, waarbij hij zijn hand om mijn heup doet. Ik voel dat ik begin te blozen. Ik zie Jade grijnzen en stuur haar met mijn ogen een waarschuwende blik. Gelukkig maakt Jade snel de foto. ‘Stuur je me de foto dan wel even door?’ vraagt hij. ‘Ja, hoe moet ik dat doen dan?’ Hij geeft me een briefje en loopt dan geheimzinnig verder naar de andere fans die staan te wachten. Ik kijk op mijn briefje en zie daarop zijn nummer staan. Ik kan mijn ogen niet geloven! Ik heb het nummer van Boilesen!!!!!!

Reageer (7)

  • Narniax1D

    Oh my gosh!!!!!
    I love it!!!!!

    1 decennium geleden
  • xlhovee

    Leukkk! Verderr

    1 decennium geleden
  • eriksen

    Ik ben helemaal geen fan van Boilesen... Maar ik vind dit echt schattig haha :D
    Verder!

    1 decennium geleden
  • ajaxthebest

    ging het zo ook maar echt haha.

    1 decennium geleden
  • PrimRue

    Omgggg fangurlingg haha :P
    Likee it <33
    Snel verduuuuur(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen